Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Drnda:
ne kreci stalno sa full gasom nebi trebao imati problema, vecinom je to od onoga trzaja pri kretanju sa full gasom..
i usput da pitam balicdim-a jel tvoj derbi naprijed onako sa izbljedljelim plastikama, gdje je usis na masci.. ako je mislim da sam onda i tebe i skuter vidio par puta po osijeku
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Ožujak, 2013, 16:39:58 ---ne kreci stalno sa full gasom nebi trebao imati problema, vecinom je to od onoga trzaja pri kretanju sa full gasom..
i usput da pitam balicdim-a jel tvoj derbi naprijed onako sa izbljedljelim plastikama, gdje je usis na masci.. ako je mislim da sam onda i tebe i skuter vidio par puta po osijeku
--- Kraj citata ---
jebiga,vidjet cemo kak ce biti,ko ce ga znati...al pazi ovo,ja u najgorem slučaju kupim drugu vxr masinu,a bar se danas nađu jeftino :laughing7:
je to ti je balicadimov derbi,za njega nema loše vremena,taj se vozi i kad led pada :laughing7:
balicdim:
--- Citat: pralas - 04 Ožujak, 2013, 16:48:00 ---
--- Citat: Drnda-1 - 04 Ožujak, 2013, 16:39:58 ---ne kreci stalno sa full gasom nebi trebao imati problema, vecinom je to od onoga trzaja pri kretanju sa full gasom..
--- Kraj citata ---
jebiga,vidjet cemo kak ce biti,ko ce ga znati...al pazi ovo,ja u najgorem slučaju kupim drugu vxr masinu,a bar se danas nađu jeftino :laughing7:
je to ti je balicadimov derbi,za njega nema loše vremena,taj se vozi i kad led pada :laughing7:
--- Kraj citata ---
je to je taj tj. taj je moj.... nemoj tako da su izblijedile, to je i dalje malossi samo malo svjetlije nijanse ;D (recesija pa se štedilo na boji :toothy3: )
Drnda:
da sam znao javio bih se dok sam bio u osijeku jbg
walkay:
Ivane, ako ti se vozika, dodi jedan dan kod mene da vidis Skipaca i da se provozamo! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju