Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: Laki - 21 Siječanj, 2013, 23:39:25 ---
--- Citat: pralas - 21 Siječanj, 2013, 16:54:05 ---walkay mi preporucio da odem u trgovinu MD auto jer navodno narucuju malossi dijelove i serijske...
nisam nikad tamo bio jer se to nedavno otvorilo i sad mi žao,trgovina je za 5,odmah me ponudili kavom hah,ljubaznost i usluga na mjestu,ugl reko sam mu da mi trebaju malossi role 20x17 9.0 gr i gle čuda vec ce u srijedu biti kod mene :D
a ja se tu j**** i narucujem izvana sto se oduzi na mjesec dana čekanja zbog carina i sličnog...
drago mi je da sam uzeo malossi role,jer to ne moram ni vagati,znam točno kolika je razlika u odnosu na ove i to je to...i ubuduce tamo kupujem...
za vikend budem složio sve al mislim da ovaj put necu testirat dok stvarno ne zatopli,vazno da on bude spreman :laughing7:
zadnjih 20 kn mi ostalo u novčaniku,na srecu sto sam prije pokupovao sva ulja za servis i filter
--- Kraj citata ---
koliko su rolice novaca kod MD auto?
--- Kraj citata ---
malossi role-170kn sa dostavom jer ih naručuje
Grale:
Kaj nisi naručil prek webshopa?
A u skutermotu su ti 130-tak kn malossi rolice i dosta toga imaju na stanju...
Znači zamolis nekog iz zg da ti kupi, i drugi dan je kod tebe :P
walkay:
--- Citat: Grale - 22 Siječanj, 2013, 00:01:19 ---Kaj nisi naručil prek webshopa?
--- Kraj citata ---
Da je to uvijek tako jednostavno, zivjeli bi u savrsenom svijetu! :laughing7:
pralas:
--- Citat: Grale - 22 Siječanj, 2013, 00:01:19 ---Kaj nisi naručil prek webshopa?
--- Kraj citata ---
jebiga neda mi se narucivati preko web shopa i drkat se sa uplaćivanjem i jos postarina zbog tih 20-30 kn razlike,a i gledao sam na webshopu imaju jedino rms u toj gramazi,od malossi rola sve teže...
a nisam znao za skutermoto,to sam jos i mogao iskombinirat,sta je tu je...
Tomi_ZG:
Možeš pitat ove u Skutermotu da ti pošalju poštom,u zadnje vrijeme su dosta susretljivi i čak imaju dosta tog od malossija na stanju,bar kaj se tiče prijenosa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju