Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (140/217) > >>

walkay:
Super care, sad si i ti miran!  :icon_thumright:

pralas:
 :icon_thumright:

eto izgleda da je ipak bilo do prirubnice,mozda se neka mala rupica pojavila i mos se slikat iako ja nisam nista primjetio...ugl nebitno sada vazno da sljaka kako treba i pali na zub,ostalo cete biti obavjesteni kad se bude nesta radilo iako nece uskoro,ima jos do proljeća ohoho

imam jos jednu ideju koju cu pokusati realizirati sa svojim kolegama Valpovčanima,al prvo moram vidjeti jel to uopce moguce napraviti kad skinem deklo

danc00:

--- Citat: pralas - 27 Studeni, 2012, 16:28:53 --- :icon_thumright:

eto izgleda da je ipak bilo do prirubnice,mozda se neka mala rupica pojavila i mos se slikat iako ja nisam nista primjetio...ugl nebitno sada vazno da sljaka kako treba i pali na zub,ostalo cete biti obavjesteni kad se bude nesta radilo iako nece uskoro,ima jos do proljeća ohoho

imam jos jednu ideju koju cu pokusati realizirati sa svojim kolegama Valpovčanima,al prvo moram vidjeti jel to uopce moguce napraviti kad skinem deklo

--- Kraj citata ---

E kolko te koštala prirubnica, i jel to original djel ili zamjenski? Meni je spojen taj pipac di si ti zatvaral  :dontknow:. Pitam zato jer je moja prirubnica jako spucana izvana, ima kratere široke i po milimetar, ali valjda nije došlo prek na prek jer meni ide dobro skuter...ali na proljeće ju mijenjam pa zato pitam... Kad počne vuć zrak onda je kasno :toothy11:

pralas:

--- Citat: danc00 - 27 Studeni, 2012, 16:57:36 ---
--- Citat: pralas - 27 Studeni, 2012, 16:28:53 --- :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

E kolko te koštala prirubnica, i jel to original djel ili zamjenski? Meni je spojen taj pipac di si ti zatvaral  :dontknow:. Pitam zato jer je moja prirubnica jako spucana izvana, ima kratere široke i po milimetar, ali valjda nije došlo prek na prek jer meni ide dobro skuter...ali na proljeće ju mijenjam pa zato pitam... Kad počne vuć zrak onda je kasno :toothy11:

--- Kraj citata ---
to ti je original piaggio prirubnica i kostala me 190 kn,ali steef je rekao da je njega ista prirubnica ispala 150 i nes sitno kn,sve je stvar di kupujes...gledaj moj stara prirubnica je imala samo 1 pipak na prirubnici i tu spojis crijevo od vakuma ali kad sam kupio ovu novu prirubnicu vidio sam da ima 2 pipka(to je valjda za starije modele) ugl nije to problem samo onaj veci pipak zacepis a na manji pipak spojis crijevo vakuma kao i do sada ;)

Domba:
Drago mi je da si napokon slozito.  :notworthy:

Al jedno pitanje, kakvi su to hrđavi šarafi?

:nono: To se tako ne radi  :nono:

:toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju