Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
steeef:
ja prvo kaj bi napravil,vratil bi keihin koi je bil na vxu.
pralas:
--- Citat: steeef - 07 Studeni, 2012, 21:40:54 ---ja prvo kaj bi napravil,vratil bi keihin koi je bil na vxu.
--- Kraj citata ---
pda to mi je prvo u planu napraviti sutra ili prekosutra jer dns nisam stigo...
da samo diznu 118 stavim i da vise nista ne diram?
steeef:
--- Citat: pralas - 07 Studeni, 2012, 21:44:32 ---
--- Citat: steeef - 07 Studeni, 2012, 21:40:54 ---ja prvo kaj bi napravil,vratil bi keihin koi je bil na vxu.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma kakvih 118,to je setap za walbro..
dizne na keihinu za vxr noviji su ti glavna 100 i ler 38..
dok sam radil swapove samo sam postelal karb od vxa (saraf smjese) nikakve dizne nisam mjenjal i svi su vozili i radili kak treba sa tim keihinima
pralas:
--- Citat: steeef - 07 Studeni, 2012, 22:18:01 ---
--- Citat: pralas - 07 Studeni, 2012, 21:44:32 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma kakvih 118,to je setap za walbro..
dizne na keihinu za vxr noviji su ti glavna 100 i ler 38..
dok sam radil swapove samo sam postelal karb od vxa (saraf smjese) nikakve dizne nisam mjenjal i svi su vozili i radili kak treba sa tim keihinima
--- Kraj citata ---
joj da ja pobrko,znam da mi je gumeni pričo da su razlicite dizne za walbro i keihein...
haj stavit cu unutra diznu 100,ostalo necu dirati,ako je tebi radilo onda bi trebalo i meni...saraf smjese izmedu 2-2 i pol kruga,vidjet cemo!
pralas:
stavio sam keihein sa vx-a,nutra dizna 100,namontiro sve to i opet drka j#bo mu alah mater...
nece spustati okretaje ili mu dugo treba da ih spusti i mos se slikat,na ler saraf ni na ovom karbu ne odgovara,saraf smjese kako god okrenem manje vise isto...sad sam siguran 100% da definitivno nije do karba,jer je ovaj keihein full ispravan,samo je skinut sa mog vx-a na kojemu je sve radilo besprijekorno...a i ne ide bas nesto sa tim keiheinom,osjetno mi je bolje skuter isao sa walbrom vxr od clana bigfan,s tim je karbom skuter dosta nemirniji i agresivniji,bas se osjeti razlika...
isprobao sam 3 karba,3 čoka,probao i sa original membranom i sa svakim ista priča,nemoguce vise da je do karba...
vec vidim da me opet ceka krvavo skidanje karba i vracanje onog walbra s kojim ide ko metak...
sada moram naci problem zbog kojeg to radi a nisam pametan vise na sta da sumljam kod ovog 4t :dontknow:
:help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju