Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Grale:
Jogurt style :balkidance:
Biće cevi uskoro,pa mores pralasu granu napravit,pa bu još bržeši ;D
pralas:
pas mater evo jos jedan walbro za vxr u kolekciji,vec mi je muka od tih karburatora,ali moram rjesiti onaj problem a postoji vise mogucnosti sta bi moglo biti,zato sam uzeo jednog urednog walbra za normalnu cijenu pa da imam sve na okupu...cak cu najvjerojatnije skinuti onaj karburator i stavi komplet ovaj karb i to bi trebalo raditi dobro,al vidjet cemo,mogu razne kombinacije isprobavati sve dok ne dobijem da radi kako treba...
Drnda:
mozda pomogne...
duje je davno oko toga se zezao, i rekao je da 125-180-200 vxr airboxevi nisu isti pa znaju praviti problem, da je izmjenjao svasta dok nije skuzio da jednostavno ne radi ok radi boxa... pitaj njega osobno, jer nezz sve detalje, davno je bilo...
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Studeni, 2012, 19:16:19 ---mozda pomogne...
duje je davno oko toga se zezao, i rekao je da 125-180-200 vxr airboxevi nisu isti pa znaju praviti problem, da je izmjenjao svasta dok nije skuzio da jednostavno ne radi ok radi boxa... pitaj njega osobno, jer nezz sve detalje, davno je bilo...
--- Kraj citata ---
eto ne znam prvi put cujem za to,probat cemo sutra pa cemo vidjeti sta i kako ;)
walkay:
Nikad nije problem kad imas vise dijelova, problem kad nemas... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju