Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
danc00:
Ma lijep je taj spuh ne velim da nije, čak mi je ljepši od Leovince 4road definitivno. No preskup je, Kucelj bi bio jeftiniji samo je pitanje jel more takvog istog napraviti...a ak su oba bez homologacije( a vjerojatno jesu) rađe biram onog jeftinijeg :icon_thumright:
No definitivno je ovaj sa slike najljepši, samo da je malo kraći :drunken_smilie: :drunken_smilie: Gledaj samo kako mu paše.
Pa si ga sad zamisli na Pralasovom koji je cijeli crni...uf to bi bio skuter!
Tomi_ZG:
Auspusi ovakvog oblika su ti najskuplji + kaj ovaj ima karbonsku kapu,jeftini su jedino oni okruglog oblika.
I slažem se da bi na Pralasovog ovaj sjel samo tak,barem po izgledu,još da vidiš kak se fino zažari u njemu kad pogledaš kroz ispuh nakon ganjanja,možeš uredno kuruzu peć :laughing7:
pralas:
Pajo:fala ;)
Serdarević ima dobar dizajn ali je cijena napuhana i to ne malo nego puno...ne znam ja kakva je kod vas situacija di zivite sto se tiče policije,ali u Osijeku nea zajebancije...jednom su me zaustavila 2 policajca na motorima kada sam imao deaka(koji stvarno nije glasan) i nisu nista rekli,samo papiri vozacka i pitali koliko ide :laughing7:
dok sad prije 2 mjeseca sam se vozio i prosao pokraj jednog policajca na motoru i krenio je odmah za mnom,na semaforu me docekalo crveno i on je stao pokraj i cijelo vrijeme gledao da nađe neku "manu" kako bi dobio kaznu ali mi nije mogao nista jer je tada bilo sve serijski,ali ruku u vatru da sam tada imao onog deaka j#bo bi ježa...sve ovisi od policajca do policajca,meni se milina ovako voziti kad skuter ide a ne moze mi niko nista jer je sve serijsko,zato bar sto se mene tiče ako i budem kupovao neki auspuh homoglacija mi je must have,ako nadem neki poslić u proljeće volio bi upiknuti tog sbk-a carbon,to bi bilo jebeno na mom crnom runneru,al me opet ta cijena odvlači od kupnje
steeef:
treba nać polovnog :icon_biggrin:
Grale:
--- Citat: steeef - 04 Studeni, 2012, 16:22:48 ---treba nać polovnog :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Najdem ti ja dva komada v istoj prostoriji ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju