Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
walkay:
VXR ide odlicno, Gumy napravio odlican posao, ima super ubrzanje, navuko sam do 110kmh dalje mi se nije dalo... Bacili smo race, Pralas jako dobro drzi VXR-a, razlika je jako mala, VXR pobjegne mozda za pola metara... a mi dok smo vozili u gradu 50kmh jedno pored drugog i kad smo nabili gas, fino je ispucao skuter, drzi SP-a dok nekog vremena. Na startu ipak ne moze biti konkurentam sa SP-om ali to nije ni cilj, nego da bude slican pravom VXR-u po performansama, sto je i dobio!
Uzivaj care i nemoj previse filozofirati, dokle ces voziti i kad ces spremit u garazu! ;D
pralas:
--- Citat: walkay - 21 Listopad, 2012, 19:40:10 ---VXR ide odlicno, Gumy napravio odlican posao, ima super ubrzanje, navuko sam do 110kmh dalje mi se nije dalo... Bacili smo race, Pralas jako dobro drzi VXR-a, razlika je jako mala, VXR pobjegne mozda za pola metara... a mi dok smo vozili u gradu 50kmh jedno pored drugog i kad smo nabili gas, fino je ispucao skuter, drzi SP-a dok nekog vremena. Na startu ipak ne moze biti konkurentam sa SP-om ali to nije ni cilj, nego da bude slican pravom VXR-u po performansama, sto je i dobio!
Uzivaj care i nemoj previse filozofirati, dokle ces voziti i kad ces spremit u garazu! ;D
--- Kraj citata ---
sve si rekao :icon_thumright:
u startu je jos odličan,ja sam drugacije primjetio,znaci isto startamo i onda mi ti lagano počmes odlaziti i na 400 m to bude vidljiva razlika stvarno,al jebiga ipak je tvoj zdravko i jos ima polinija ;D
a deni mi ne moze nista u startu :laughing9:
:hello:
Grale:
--- Citat: pralas - 21 Listopad, 2012, 19:31:10 --- Grale onako uvjerljivo rekao da će me vxr pojesti i da to ide puno bolje ahah
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Daj točan taj citat mi stavi tu :toothy11:
Jesam ja rekel da to bude išlo loše?Nisam...
Da ide bolje ili ko vxr200,nejde...A to se bu još najviše na krajnjoj osjetilo...
Ti budeš opet sad počel pričat kak je tebi to dosta itd...
Pa ok,niti sam ja rekel kaj protiv toga,niti za to,bolje od vx-a ide,i sigurno ide jako fino i to je bitno...
Za svoje si pare slagal i za sebe,a ne za moje pare niti za mene ;)
pralas:
--- Citat: Grale - 21 Listopad, 2012, 19:50:05 ---
--- Citat: pralas - 21 Listopad, 2012, 19:31:10 --- Grale onako uvjerljivo rekao da će me vxr pojesti i da to ide puno bolje ahah
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Daj točan taj citat mi stavi tu :toothy11:
Jesam ja rekel da to bude išlo loše?Nisam...
Da ide bolje ili ko vxr200,nejde...A to se bu još najviše na krajnjoj osjetilo...
Ti budeš opet sad počel pričat kak je tebi to dosta itd...
Pa ok,niti sam ja rekel kaj protiv toga,niti za to,bolje od vx-a ide,i sigurno ide jako fino i to je bitno...
Za svoje si pare slagal i za sebe,a ne za moje pare niti za mene ;)
--- Kraj citata ---
hahaha dobro nebitno,eto samo sam ti htio pokazati da je razlika minimalna i da uopce nije točno sto drugi pricaju da se to ne moze usporedivati i slično...
ps.malo sam pratio potrosnju,koliko sam uspio vidjeti povećala se za jedno 0.5l sto je nista,i ne bi trebo trositi preko 4.5l/100 km
pralas:
--- Citat: steeef - 21 Listopad, 2012, 20:55:22 ---oke,enigma je rješena ;)
rekel sam da razlike bude i toe to.
ak nešt uspoređuješ onda je ok da je isti setap pa da vidiš kolko je razlika il je nema,a tu nema veze jesi ti rekel za multivar il bi ja trebal znat da ti imaš multivar ;)
kak uspoređuješ serijalu i serijalu tak uspoređuješ onda sa multivarom i multivarom.
--- Kraj citata ---
kažem sve 5 :icon_thumright:
sad brisanje spamma,tema ce mi zavrsit ko stazićeva kako je krenula :laughing7: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju