Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: mhr-team - 11 Ožujak, 2012, 11:05:41 ---svaka čast prijatelju na skuteru, odličan je...
želim ti puno sreće i pređenih kilometara sa njim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala care i ja se nadam da nece biti problema :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2012, 11:13:23 ---hvala care i ja se nadam da nece biti problema :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma nebi trebalo biti, samo ga pazi, održavaj redovno (u što ne sumnjam) i nemaš brige... nije to nabrijana 70-ica pa da stalno nešto drka... ovo je da natočiš goriva i uživaš :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: mhr-team - 11 Ožujak, 2012, 11:26:51 ---ma nebi trebalo biti, samo ga pazi, održavaj redovno (u što ne sumnjam) i nemaš brige... nije to nabrijana 70-ica pa da stalno nešto drka... ovo je da natočiš goriva i uživaš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bas to,sad odmah ide na servis iduci vikend pa cu staviti slike :icon_thumright:
iskreno u 4t se ne razumijem bas nista,to je za mene kvantna fizika nasprem 2t...
u servise ga ne planiram voziti,jer tek oni nabijaju cifre za cijenu ruku a i sami znamo kako vise od pola njih obavi posao(preko kurca)
ove neke dijelove sto nemaju veze sa cilidrom,bregastom itd. cemo ja i Hrca promjeniti i jos ispolirati da se sjaji ko njegov ;D
a za konkretno cilindar i te stvari Hrca ima dobrog majstora u pripravnosti a i uvijek ga mogu do gumenog odbaciti...
ja ne planiram previše čačkati,ocu se samo voziti da ne ispadne kao zadnji put kada se krenulo sa čuningom i brdom ulozenih para ;D
sikirica:
--- Citat: JogFromYamaha - 11 Ožujak, 2012, 10:51:41 ---pa uredaj sam nije waterproof
ali je u kutijici koja ga cini waterproof
--- Kraj citata ---
mislio sam na to kad je u kutijici :toothy10:
mhr-team:
--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2012, 11:54:23 ---bas to,sad odmah ide na servis iduci vikend pa cu staviti slike :icon_thumright:
iskreno u 4t se ne razumijem bas nista,to je za mene kvantna fizika nasprem 2t...
u servise ga ne planiram voziti,jer tek oni nabijaju cifre za cijenu ruku a i sami znamo kako vise od pola njih obavi posao(preko kurca)
ove neke dijelove sto nemaju veze sa cilidrom,bregastom itd. cemo ja i Hrca promjeniti i jos ispolirati da se sjaji ko njegov ;D
a za konkretno cilindar i te stvari Hrca ima dobrog majstora u pripravnosti a i uvijek ga mogu do gumenog odbaciti...
ja ne planiram previše čačkati,ocu se samo voziti da ne ispadne kao zadnji put kada se krenulo sa čuningom i brdom ulozenih para ;D
--- Kraj citata ---
odlično brajo... da se on extra sredit... samo polako... :icon_thumright:
p.s. polirat ćeš i tubove i tako neke stvari ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju