Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
Kamba:
--- Citat: Grale - 03 Listopad, 2012, 21:10:24 ---aj napisi cifre da znamo otprilike kolko te sve ispalo...
jbg nikad to nebude išlo ko vxr,ali bolje od vxa bude sigurno...
tvoja odluka,ak ti mislis da ti bude dovoljno,ok...
slazes sebi,ne nama,jel tako ;)
--- Kraj citata ---
Miki mogao je odma uzet 500 mašinu jel... ::)
...grale ja sam vozio VX 200 i VXR 200 i po meni VX ide odlično,ja osobno ne vjerujem da je razlika ogromna spram VXR-a i ja ju nisam niti osjetio....vjerovatno bi se ta zanemariva razlika vidjela kako je i štef rekao kad bi stali jedan do drugog od nule do maksimale... :icon_thumright:
karlo ZD:
--- Citat: Miki-speedy - 03 Listopad, 2012, 20:56:23 ---zasto ne ides na 250/300ie?
--- Kraj citata ---
a kako bi sa karb na ie ima tu jos zajebancije
pralas:
--- Citat: Grale - 03 Listopad, 2012, 21:10:24 ---aj napisi cifre da znamo otprilike kolko te sve ispalo...
jbg nikad to nebude išlo ko vxr,ali bolje od vxa bude sigurno...
tvoja odluka,ak ti mislis da ti bude dovoljno,ok...
slazes sebi,ne nama,jel tako ;)
--- Kraj citata ---
računaj oko 2 400 kn za SVE ove dijelove gore!
hahah joj daj molim te nemoj mi te fore prodavat ko steef vec me na wc potjera kad mi neko kaze "ne bude to islo ko vxr",steef zna i probao je sve i svasta ali vi ostali ste ko papige kad tako moram reci...eto dobit cete i rejs sa vxr-om pa da ste mirne duse,ovaj forum se počeo svoditi na rekla kazala!
uopce mi je nebitno hoce ici bolje ili losije od vxr-a,ne slazem ga da se utrkujem sa vxrovima okolo,slažem ga jer znam da ce ici puno bolje od vx-a i to je ono sto meni treba i da je pouzdan,sve me vise auti zanimaju sad su mi skuteri u totalno drugom planu nezz ni ja sta se dogodilo sa mnom ali tako je,za ovo sto ce meni treba bit ce ovo i predobro
Grale:
da vidla bi se razlika sigurno,naravno uz uvjet da su oba u super stanju...
također i razlika između 180 i 200 je primjetna...
al ovo bude išlo super isto ak se napravi sve kak se spada i nastela,u što ne sumnjam
pralas:
Sezona vožnje se polako ali sigurno blizi kraju bar za mene,naravno bit ce jos koji sunčani da sa normalnim temperaturama po vikendu ali sto se tiče svakodnevne voznje no thanks,danas ujutro su mi jajca otpala od hladnoće j**** ti alaha smrzo sam se ko pička,vjerojatno bi u pon trebo poloziti za auto a onda mi nece tesko pasti sto ne mogu skuter voziti :toothy12:
svi dijelovi su tu,sve je spremeno pa ćemo jos malo napraviti i komplet swap a onda se malo izgustati i preko zime razmisljati sta cemo jače sloziti hahah šalu na stranu,kad se izgustam ide u garazu i ceka ljepse dane,gume mi imaju 6 000 km i vec polako vidim da vole pobjeći,poslije zime ce biti jos gora situacija,tako da su mi u proljeće sljedeća investicija gume michelin power pure i to planiram promjeniti do 5 mj,malo srediti neke sitnice kad mi bude dosadno i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju