Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (107/217) > >>

sikirica:

--- Citat: pralas - 02 Srpanj, 2012, 14:11:46 ---de vi tamo po novalji svi bez kaciga vozite a pola vas ni vozačku nema  :laughing7:

--- Kraj citata ---

boze me sakloni....
joj vas osjecana mi je pun k, cijela slavonija dolazi radit u novalju haha, jos i ja radim s vama, doleti u city bar to je moja firma  :glasses9:

jel poznas mozda: josipa jegera, mirka tomica, milislava jankovica, narcisu sa tiska ? ahahhaha

pralas:

--- Citat: sikirica - 02 Srpanj, 2012, 14:13:35 ---boze me sakloni....
joj vas osjecana mi je pun k, cijela slavonija dolazi radit u novalju haha, jos i ja radim s vama, doleti u city bar to je moja firma  :glasses9:

jel poznas mozda: josipa jegera, mirka tomica, milislava jankovica, narcisu sa tiska ? ahahhaha

--- Kraj citata ---
hahahha jbg kad je recesija,ja sam svoje odradio kod kuće sad dolazim ladit jaja tamo  :laughing7:
ima tu jedan kod mene isto se preziva Jeger u naselju ali nisam siguran jel to taj,ove ostale ne znam haha

valjalo bi svratiti jednom ;)

sikirica:

--- Citat: pralas - 02 Srpanj, 2012, 14:18:31 ---hahahha jbg kad je recesija,ja sam svoje odradio kod kuće sad dolazim ladit jaja tamo  :laughing7:
ima tu jedan kod mene isto se preziva Jeger u naselju ali nisam siguran jel to taj,ove ostale ne znam haha

valjalo bi svratiti jednom ;)

--- Kraj citata ---

ma de ajde svugdje lege burazi i bracike, jos i ti  :sad3:

danc00:

--- Citat: sikirica - 02 Srpanj, 2012, 14:13:35 ---boze me sakloni....

--- Kraj citata ---

Kad vi domaći nećete niš delati haha, onda morate uvoziti radnu snagu :D

sikirica:

--- Citat: danc00 - 02 Srpanj, 2012, 14:22:03 ---Kad vi domaći nećete niš delati haha, onda morate uvoziti radnu snagu :D

--- Kraj citata ---

domaci su svi gazde, osim mene, ja siroce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju