Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (101/217) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: pralas - 10 Lipanj, 2012, 00:00:39 ---s obzirom da je ovo radeno u 12 u noci i u prostoriji na kojoj nema bas dobrog svijetla i sa takvom vrhunskom pripremom ovo je ispalo SAVRŠENO

--- Kraj citata ---
Najjače je šarafit po noći,pogotovo ak nemoraš idući dan radit nikaj,pa se probudiš i odma na đir umjesto da čmrljiš u garaži dok je vani lijepo vrijeme,to mislim samo dok je ljeto,po zimi nebi fala u pol noći bil u garaži

pralas:

--- Citat: Loris Ri - 10 Lipanj, 2012, 00:32:28 ---Na onim slikama mi je drugcije izgledalo.
struze centralna nogara u ljevom zavoju?
meni je mozda mm vise i nogara mi dobro dode jer onda znam da je dosta.  :icon_tongue:
ja sam skinuo sa 120,ovo sa 400mi  dobro izgleda,vise netreba.

--- Kraj citata ---
meni jos nije strugala,tko zna mozda stvarno fali 1 mm a mozda je i do nogare  :dontknow:
ja vec znam otprilike koliko sam se nagnuo,kada mi fali tako 4 mm ko na ovoj slici do kraja gume tu vec znam da je dosta,jer te moze sekunda dijeliti da poljubis pod a i to su vecinom gradske ceste koje nisu bas u najboljem stanju..

pda ja sam samo sa 400,jedino sam taj smirgl i nasao ostalo su sve pokupovali  :laughing7:

pralas:

--- Citat: Tomi_ZG - 10 Lipanj, 2012, 00:38:13 ---Najjače je šarafit po noći,pogotovo ak nemoraš idući dan radit nikaj,pa se probudiš i odma na đir umjesto da čmrljiš u garaži dok je vani lijepo vrijeme,to mislim samo dok je ljeto,po zimi nebi fala u pol noći bil u garaži

--- Kraj citata ---
bas je tako i bilo  ;D

pralas:
evo ovako prije 2 dana sam napravi mali servis,1.1 l agip ulja i malossi filter ulja...

ovako danas smo se zaputili u Orahovicu(75 km u jednom smjeru),malo na kupnje na jezeru druzenje ovo ono,zajebancija na prvom mjestu i neizostavni rostilj  :laughing7:
lega walkay ce staviti slike kasnije...

mjerio sam potrosnju,prije nego sto sam krenio u orahovicu sam napravio 50 km agresivnije voznje po Osijeku+150 km do orahovice i nazad konstantnom brzinom 90/100km i full gas nekada...i dobio sam potrosnju 3.8l/100 km,a gore je jos i malossi red sponge filter ;)

ugl ja zadovoljan,skuter nije ni zastuco,iduce tjedan ili za 2 tjedna idem sa kolegom u Bosnu,moglo bi biti dobro  ;D
mušice su me izubijale  :laughing7:

čao,pusa,bok!

danc00:

E Pralas, daj mi reci si vozil ti VXR 200? Kakva je razlika naspram tvog VX-a? Mislim na VXR-a 2007.godište pa na dalje. I kolko te košta registracija za VX-a? I koliko realno vrijedi novca VX a kolko VXR, od 06godišta na +... Ti dosta pratiš te Runnere sad  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju