Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: vktr - 10 Ožujak, 2012, 23:49:54 ---i ne ostavljaj ga u dvorištu
--- Kraj citata ---
nikako nikako ;D
imam 2 garaze,imam jos i jednu nastrešnicu u dvoristu ispod koje ga je odlično za staviti cim jos malo zatopli ali me strah jer ga od tamo mogu ukrasti...
btw ovaj skuter su vec jednom pokusali ukrasti kod 1. ili 2. vlasnika ne znam sad tocno,tamo kod bravice je plastika pokidana(pukla) to mi je bas rekao vlasnika...ta plastika ce ici nova gore,mislim da kosta 200kn,ali tamo oko Uskrsa kad skupim novce...
i ono sto je must have je neki dobar lokot,to cu prvo kupiti dok njega ne kupim nema sanse da ga negdje ostavljam na duže vrijeme...mislio sam disc lock alarm ali kakav sam ja maler zaboravit cu da sam ga stavio i onda sjebati komplet čeljust...uzet cu neki dobar i debel lanac koji se ne moze precvikati sa onim "škarama" za željezo...
ako imate neki savjet za neki dobar lokot samo recite,i gdje ga ima za kupiti i koja cijena...
Grale:hvala ;)
JogFromYamaha:
imas u bajk sopovima bas metalni lokot koji je od pune stange od armiranog celika to nemoze niko cvikat
a imas i gps treker za 20e za kupit pa ga skrijes nekamo u skuter i uvjek ga nades
[SB]Replica 180:
curice su ziher vristale na tvoje fb profilne polugole slike iz kupatila, a sad ce svrsavati na metrosexualne slike tebe i runnera :headbang: :headbang: :headbang:
cestitke ;D
pralas:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 11 Ožujak, 2012, 10:04:49 ---curice su ziher vristale na tvoje fb profilne polugole slike iz kupatila, a sad ce svrsavati na metrosexualne slike tebe i runnera :headbang: :headbang: :headbang:
cestitke ;D
--- Kraj citata ---
de nemoj tako,potkošulja jos prolazi ;D
hvala :icon_thumright:
jog:pitat cu za te lokote od armiranog čelika,ovaj gps treker mi jedino nije bas najsretnije rjesenje zbog toga sto dok ja nadem skuter ko zna u kakvom ce on stanju biti...
JogFromYamaha:
ja imam doma 2 komada
i rade 100% pouzdano
znaci on je ukljucen i salje mi 1 puta u minuti ping di je
ako ja odlucim da ga nadem mogu ga 3 puta u sekundi locirat tocno di je kam se krece i sve
tako da ga na kompu cijelo vrijeme mogu vidjet
a cudo je 3x4x0.5cm veliko i baterija traje 18 dana
nakon 18 dana samo stavim punit bateriju (iako se da i na aku kopcat)
sta se tice sveg toga mogu vidjet i di je skuter bio zadnja 72 sata brzinu koju je imal i sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju