Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (58/217) > >>

pralas:
stavljena nova kalota,uber cool crveni klizači i malossi 9.5gr...
zubci na radilici su super,i nadam se da ce tako i ostati...kada sad gledam vecu stetu mi je radio ser. variomat jer su uvijek "popeo" na zubce i onda ga je uvijek trebalo razmrdavati i pizde lizde...
gore je dayco kevlar,nakon 1000 i nes sitno km mjeri cca. 22.2mm(kada je nov 22.5mm)...
to je to sada,nadam se da deklo necu morati skidati do 9/10mj.,sada samo mjenjanje ulja i filtera svaki 3500-4000 km....

auspuh ostaje,ukusi su različiti,meni uživo izgleda puno ljepše nego serijski a zvuk bas onakav kakav sam htio,neka malo prodiše motor,dok je bio serijski ko neka baba,zvuk tih i tulav za popizdit...
ovo sto je 125 ccm to me ne brine previše,puno sam novaca uložio i nemam sada para i za 200 ccm,da imam veci bi bilo gore,sam polako...

walkay:
 :icon_thumright:

steeef:
da,o ukusima se ne raspravlja al prevec je prevec :)

pralas:
evo ugodnog iznenađenja,znaci promjenio sam samo kalotu i stavio malossi 9.5gr role a prije toga su bile rms 9.5 gr...
mozda cete misliti da serem ali razlika je očigledna,i sa ovim malossi rolama ide bolje i to se bas osjeti,vise se vrti,bas kako treba biti...dok sam ovim shitom od rms-a koja bi isto trebale biti 9.5gr(a prije bi rekao da je to na vagici cca. 10gr) je losije isao i manje se vrtio...

to je sada to,napokon gotovo i zadovoljan sam sa svime  :)
sa gumama sam napravio 550 km i sve pohvale,odlične su,klasa iznad mc 29,samo da približno take ostanu i nakon 3tkm...

Loris:mala grana sve 5 ;)

btw.morao sam stavljati malu granu od starije modela jer ovaj auspuh na ovu granu ne pase,tj. pase ali bi virio pola metra iza točka  :toothy11:

svi serijski dijelovi su spremljeni na svoje mjesto i čuvaju se...

pralas:
evo da se javim malo...
prije je bio gore sat od st-a,sad je to promjenjeno i stavljen je okvir i podloga sata od vx-a(naravno sve TIP TOP!!!)
befor:

after:

Zatim,naštelo sam karburator,saraf smjese odvrnut 2.5 kruga i ler je nastelan...sad je to to,skuter ide odlično,nema nikakvih rupa,oscilacija,trokiranja,pucanja iz auspuha ili slično...kroz ubrzanje vrti 9 t,mozda mrvicu manje...
za auspuh nemam nikakvih primjedbi,mozda sam mrvicu izgubio na ubrzanju poslije 60 kmh ali zanemarivo,krajnja ostala ista...zvuk je odličan,uopce nije glasan,i problema sa policijom nema(vec su me zaustavila dvojica na motoru i nisu ni pitala za auspuh)...
potrošnja,hmm sve zavisni od voznje,ali agresivnije voznje mozemo reci 4.0l,sve ovisi o tempu a siguran sam kada bi se pazilo da bi pala cak i ispod 3.5l i to sa ovim auspuhom...

jos jedino razmisljam o xenonu 6 000 k,mozda ga stavim ovaj vikend..

FOTOSEŠN(2 najljepša runnera u OS i okolici  :icon_tongue:)!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju