Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (55/217) > >>

Grale:
čekaj,kaj je s tvojom kalotom od multivara?nemrem se sjetit sad,a neda mi se listat :icon_biggrin:
i kolko je para bila?

pralas:

--- Citat: Grale - 27 Travanj, 2012, 22:10:40 ---čekaj,kaj je s tvojom kalotom od multivara?nemrem se sjetit sad,a neda mi se listat :icon_biggrin:
i kolko je para bila?

--- Kraj citata ---
ta "stara" kalota je sada na motoru i poslužila je za ova 3 tjedna dok ne dode nova kalota,ugl. novi zupci su novi zupci,a posto multivar sam po sebi voli popapati zubce radilice kupio sam novu kalotu,jer taj multivar ostaje na skuteru pa da imam neku sigurnost,mozda nije ni trebalo mjenjati kalotu,ali volim da je sve sto se tiče maške tip-top i takvu je i pokušavam održati...

iako to nista ne znaci,radilica moze otici i sa novom kalotom,sve ovisi jesi taki maler ili ne

a oko 30 eura je kalota,morali su je kovati jer je nije bilo na lageru,i treba jedno 2 tjedna da dode.

malossi rolice su bile must have,ove rms su suvišna supstanca!

Grale:
aha ok...jer se nisam mogel sjetit da si pisal o kaloti dal su se zubci zlizali ili kaj,pa mi bilo čudno...al dobro i to kaj veliš...ako ti je to zadnje ulaganje ove sezone onda bar napravit sve kak se spada  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ma nek si kupil novu,znam ja dobro kaj su pojedeni zubi  :toothy3:
Još da ti se to desi na vx-u puko bi.

pralas:

--- Citat: Tomi_ZG - 27 Travanj, 2012, 22:33:32 ---Ma nek si kupil novu,znam ja dobro kaj su pojedeni zubi  :toothy3:
Još da ti se to desi na vx-u puko bi.

--- Kraj citata ---
znam i ja pa reko NOVO JE NOVO! :glasses9:
nije problem ako odu zubci staviti 200/250 mašku,problem je sto je sada na računu stanje 0 čuna i to stanje se nece previse povećavati do 9 mjeseca  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju