Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
_r0bi_:
dok je nova nogara vraca se sama cim ispravis motor i to noge lomi :laughing7: :icon_thumright: a kasnije ju moras lagano popiknit jer nejde sama(prljavstina ovo ono) ali je ok :icon_thumright:
Strvinoooo ovak zmige iskreno osobno seriske su mi ljepse al i ove bi mogle proc da su laganini zatamljene :jerk: :toothy12: gume su :icon_thumright:
hahahahaha a da bi upicio skutač kao Valpovcani moras jos puno graha pojest :toothy12: :toothy9: btw bitno da je on kako tako cist :jerk: :icon_tongue:
stark1:
jesi isporbao gume,kakve su?
walkay:
Dobro izgleda sa gumama, lijepo si oprao tako i treba! Ja sam isto oprao svog, dobio i sminku i sve sto moze ocekivati! Evo bas uploadiram novi video! ;D
walkay:
--- Citat: _r0bi_ - 14 Travanj, 2012, 19:51:28 ---hahahahaha a da bi upicio skutač kao Valpovcani moras jos puno graha pojest :toothy12: :toothy9: btw bitno da je on kako tako cist :jerk: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ako bi vidio Runnera udarao bi glavu kako sam lijepo ocistio, bolje ni ti ne mozes! :laughing7:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 14 Travanj, 2012, 19:51:28 ---dok je nova nogara vraca se sama cim ispravis motor i to noge lomi :laughing7: :icon_thumright: a kasnije ju moras lagano popiknit jer nejde sama(prljavstina ovo ono) ali je ok :icon_thumright:
Strvinoooo ovak zmige iskreno osobno seriske su mi ljepse al i ove bi mogle proc da su laganini zatamljene :jerk: :toothy12: gume su :icon_thumright:
hahahahaha a da bi upicio skutač kao Valpovcani moras jos puno graha pojest :toothy12: :toothy9: btw bitno da je on kako tako cist :jerk: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
a meni su žmige puno ljepse ovako ali ukusi su različati,oni serijski ko da najvještuju Isusovo rođenje koliki su i to je bila suvišna supstanca koja se morala eliminirat ;)
hahah ma dobar je on vaki,znas da meni skuter sluzi da ga vozim a ne da ga glancam cijelo vrijemo :icon_tongue:
gigo:dobre su gume,sad sam vec navikao lagano,kad se zagriju stvarno drže,fali mi 1 cm da ih ispunim do kraja i tu se lagano vec osjeti da nekad da klize lagano,ali kada bude toplije ide to do kraja sigurno...za normalnu vožnju su i predobre!
iako sam vec rekao iduce su nove michelinke :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju