Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (41/217) > >>

pralas:
evo ovako:
naručene gume pirelli evo 21/22,ovaj tjedan ce biti na skuteru,posto vec sve skidam auspuh ide na pjeskarenje i boja se kompletno u crno,stavljeni mini žmigavci,multivar dolazi iduci tjedan a isto tako i uber kool buzetti bočna nogara...

bit ce onda update kada sve bude namontirano  :hello:

Loris Ri:

--- Citat: pralas - 02 Travanj, 2012, 12:47:56 ---evo ovako:
naručene gume pirelli evo 21/22,ovaj tjedan ce biti na skuteru,posto vec sve skidam auspuh ide na pjeskarenje i boja se kompletno u crno,stavljeni mini žmigavci,multivar dolazi iduci tjedan a isto tako i uber kool buzetti bočna nogara...

bit ce onda update kada sve bude namontirano  :hello:

--- Kraj citata ---
ljepo,ljepo  :icon_thumright:
samo nogara ti je po meni bacanje para....mogo si ovu ako ti se nesvida malo ispolirat,polakirat i odlicno izgleda...

pralas:

--- Citat: Loris Ri - 02 Travanj, 2012, 12:51:30 ---ljepo,ljepo  :icon_thumright:
samo nogara ti je po meni bacanje para....mogo si ovu ako ti se nesvida malo ispolirat,polakirat i odlicno izgleda...

--- Kraj citata ---
ne smijes se ti sa Valpovčanima zajebavat,ako oni kazu da ne valja onda ne valja  :laughing7:
mislim da ce mu bas lijepo sjesti,ionako je skoro uvijek na bočnoj nogari pa neka bar to izgleda lijepo a nije neka ogromna cifra...

jos da mi je zablicu opizditi pod rep,al ne smijem se zajebavati sa čika plavcima,ionako jedva cekaju da nadu razlog kako bi ti skinuli tablicu  :toothy3:

Loris Ri:

--- Citat: pralas - 02 Travanj, 2012, 12:56:03 ---ne smijes se ti sa Valpovčanima zajebavat,ako oni kazu da ne valja onda ne valja  :laughing7:
mislim da ce mu bas lijepo sjesti,ionako je skoro uvijek na bočnoj nogari pa neka bar to izgleda lijepo a nije neka ogromna cifra...

jos da mi je zablicu opizditi pod rep,al ne smijem se zajebavati sa čika plavcima,ionako jedva cekaju da nadu razlog kako bi ti skinuli tablicu  :toothy3:

--- Kraj citata ---
ok,ispricavam se :P
napravi nosac tablice ko ja...meni puno ljepse izgleda bez original nosaca...pogledaj u mojoj garazi...  :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: Loris Ri - 02 Travanj, 2012, 12:58:15 ---ok,ispricavam se :P
napravi nosac tablice ko ja...meni puno ljepse izgleda bez original nosaca...pogledaj u mojoj garazi...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:glasses9:
da vidio sam kako si ti napravio,odlično je tako...nego je te zajebava policija i jel mozes tako proci tehnički ?

ma zajebano ti je kad sa starim kupis motor lapo-lapo ,ne smijem nist dirati,strah ga da ne zavrsi kao TGB(i treba ga biti strah) ;D
vec je paniku napravio kad sam pišljive žmigavce promjenio,a na to bi zamrači,posebno je napomenuo da ni u ludilu ne diram taj zadnji nosac jer sam ga na tgb-u isto bio maknio i tablicu stavio na rep pa je kasnije bilo problema i sa policijom i tehničkim...

neka on ovako ostane,serijski look,a na zimu je vrijeme za kemijanje oko masine,sad se samo vozit  :biker2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju