Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (30/217) > >>

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 18 Ožujak, 2012, 22:36:10 ---Careee vis da se sve mozeee kad se hoceeee super je ispalooo po meni da si i onaj komadic sivi na grani skinio i piknio u crno onda bi to bilo to  :notworthy:  :icon_thumright:

btw al za trud imas 5+ i hvala na selni 15-25  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma nisam ga vise mogao gledati,kvario je izgled gilerice  :laughing7:
taj sam dio polirao jer je bio cijeli izgreban i neko ga je krenio polirati ali nije dovrsio,posto je on sada ismirglan to mogu na brzinu ofarbati u crno jer imam jos spreja a i sto sad vise gledam sliku sve mi se vise sviđa tvoja ideja da ga ofarbam u istu boju kao ovu zastitnu plastiku na auspuhu(tj. crnu)  :icon_thumright: :icon_thumright:

nemas frke bratić,znas da ja za Valpovčane uvijek sve imam  ;D

_r0bi_:

eeee to da jos piknes u crno ko zastitu na spuhu i milinaaaa  :icon_thumright: pa vald i ja imam nekog ukusa  :laughing7:

nadam se skorom videnju vec sam zaboravio kak izgleda i ide  :jerk:  :notworthy:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 18 Ožujak, 2012, 22:56:45 ---eeee to da jos piknes u crno ko zastitu na spuhu i milinaaaa  :icon_thumright: pa vald i ja imam nekog ukusa  :laughing7:

nadam se skorom videnju vec sam zaboravio kak izgleda i ide  :jerk:  :notworthy:

--- Kraj citata ---
hocu hocu,vec sutra ako bude lijepo vrijeme,to bude gotovo za 20 min pa cu okaciti sliku,izgledat ce puno bolje i ja sad vidim  :icon_thumright:
fala sto si me prosvijetlio  ;D
i ja se nadam,sad ce to za tjedan dana  :glasses9:

_r0bi_:

--- Citat: pralas - 18 Ožujak, 2012, 23:00:36 ---hocu hocu,vec sutra ako bude lijepo vrijeme,to bude gotovo za 20 min pa cu okaciti sliku,izgledat ce puno bolje i ja sad vidim  :icon_thumright:
fala sto si me prosvijetlio  ;D
i ja se nadam,sad ce to za tjedan dana  :glasses9:

--- Kraj citata ---

aaaaada oce bit black edition ko power ili neee a jbteee  :notworthy:  :icon_thumright:
eeee a ide do'ro mrtva serijala aaa  :laughing3:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 18 Ožujak, 2012, 23:05:47 ---aaaaada oce bit black edition ko power ili neee a jbteee  :notworthy:  :icon_thumright:
eeee a ide do'ro mrtva serijala aaa  :laughing3:

--- Kraj citata ---
black edition je must have,mi znamo sta valja  ;D
sad nakon servisa ide jos bolje  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju