Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 18 Ožujak, 2012, 22:36:10 ---Careee vis da se sve mozeee kad se hoceeee super je ispalooo po meni da si i onaj komadic sivi na grani skinio i piknio u crno onda bi to bilo to :notworthy: :icon_thumright:
btw al za trud imas 5+ i hvala na selni 15-25 :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma nisam ga vise mogao gledati,kvario je izgled gilerice :laughing7:
taj sam dio polirao jer je bio cijeli izgreban i neko ga je krenio polirati ali nije dovrsio,posto je on sada ismirglan to mogu na brzinu ofarbati u crno jer imam jos spreja a i sto sad vise gledam sliku sve mi se vise sviđa tvoja ideja da ga ofarbam u istu boju kao ovu zastitnu plastiku na auspuhu(tj. crnu) :icon_thumright: :icon_thumright:
nemas frke bratić,znas da ja za Valpovčane uvijek sve imam ;D
_r0bi_:
eeee to da jos piknes u crno ko zastitu na spuhu i milinaaaa :icon_thumright: pa vald i ja imam nekog ukusa :laughing7:
nadam se skorom videnju vec sam zaboravio kak izgleda i ide :jerk: :notworthy:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 18 Ožujak, 2012, 22:56:45 ---eeee to da jos piknes u crno ko zastitu na spuhu i milinaaaa :icon_thumright: pa vald i ja imam nekog ukusa :laughing7:
nadam se skorom videnju vec sam zaboravio kak izgleda i ide :jerk: :notworthy:
--- Kraj citata ---
hocu hocu,vec sutra ako bude lijepo vrijeme,to bude gotovo za 20 min pa cu okaciti sliku,izgledat ce puno bolje i ja sad vidim :icon_thumright:
fala sto si me prosvijetlio ;D
i ja se nadam,sad ce to za tjedan dana :glasses9:
_r0bi_:
--- Citat: pralas - 18 Ožujak, 2012, 23:00:36 ---hocu hocu,vec sutra ako bude lijepo vrijeme,to bude gotovo za 20 min pa cu okaciti sliku,izgledat ce puno bolje i ja sad vidim :icon_thumright:
fala sto si me prosvijetlio ;D
i ja se nadam,sad ce to za tjedan dana :glasses9:
--- Kraj citata ---
aaaaada oce bit black edition ko power ili neee a jbteee :notworthy: :icon_thumright:
eeee a ide do'ro mrtva serijala aaa :laughing3:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 18 Ožujak, 2012, 23:05:47 ---aaaaada oce bit black edition ko power ili neee a jbteee :notworthy: :icon_thumright:
eeee a ide do'ro mrtva serijala aaa :laughing3:
--- Kraj citata ---
black edition je must have,mi znamo sta valja ;D
sad nakon servisa ide jos bolje ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju