Tehnički kutak > Garaža

Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)

<< < (207/217) > >>

pralas:

--- Citat: steeef - 15 Lipanj, 2013, 15:36:05 ---ja neznam koi to seljaci daju odredbe tim pregledavačima na tehničkom koje stvari se moraju strogo kontrolirati..gleda ti dimenziju guma,puže po podu a kočnicu npr ni da pipne..
dobro još ako se vidi kroz štop al ja popizdim na one krapina čuning aute koima su zatamnjna (zatamLjena po novom :P ) stražnja svijetla da opće ne kužiš da daje žmigavac ili da drži kočnicu nego tek na par metara iza njega..
ugradil bi si narađe pračku na skuter i razbijal redom sve te natjunirane štopove  :toothy3:

--- Kraj citata ---
al doslovno to,kad vidim kaki skuteri prolaze na tehničkom u ostalim gradovima onda poludim,a ja dodem sve tip top napravljeno i nade me drkat...ne bi mu riječ rekao da me prošle godine nije pustio s istim štopom!
i sto je jos najbolje,to je original stop samo zatamljen,žmigavci su sa strane tako da to nista ne utječe na njih i smanjenu vidljivost,i sve se vidi kroz stop i dok na leru radi vide se da svijetle one 2 zaruljice i kada stisnem kočnicu sve se vidi kako treba..vec sam ja to testirao davnih dana,ma nemam riječi!poludio sam!

balicdim:
Ubuduce treba ici na regu u Bilje u Belje, tamo ni novi auto koji ima nece proc sa originalnim xenon scjetlima u original farovima ako se plati barem jedna piva ili kavica koliko cujem... a trosak pive ili kave nije velik ako znas da te nece nista pitat... cak bi i izuvac prosao pod 50ku  ;D

pralas:

--- Citat: balicdim - 15 Lipanj, 2013, 15:55:55 ---Ubuduce treba ici na regu u Bilje u Belje, tamo ni novi auto koji ima nece proc sa originalnim xenon scjetlima u original farovima ako se plati barem jedna piva ili kavica koliko cujem... a trosak pive ili kave nije velik ako znas da te nece nista pitat... cak bi i izuvac prosao pod 50ku  ;D

--- Kraj citata ---
ma odo ja u Dardu sa walkayem i mirna Bosna  :icon_thumright:
samo moram sto prije otici,jer bi mi mogla doci kazna uskoro,skoro je 2 tjedna proslo,a mozda cak i je :D

balicdim:
A brate mili sta si toliko cekao sa regom, ima nas koji bi ga regali za tebe, da si dao pare rijesili bi regu, ja bi ga gurao ili bi ga zapio  :toothy3:

pralas:

--- Citat: balicdim - 15 Lipanj, 2013, 16:07:44 ---A brate mili sta si toliko cekao sa regom, ima nas koji bi ga regali za tebe, da si dao pare rijesili bi regu, ja bi ga gurao ili bi ga zapio  :toothy3:

--- Kraj citata ---
hehehe ma ne sumljam ja u vas,vas par ste prvi meštri i kapa dolje  :icon_thumright:

nego,htio sam ga ici ranije regat ali nisam mogao zbog noge,eto sada napokon mogu ali jos uvijek malo boli i šepam  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju