Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
steeef:
4cesta je ružan spuh al ima neloš zvuk..
kaj se tiče disk pločica radi ih braking i za vx/r,prednje su oko 160 kn a zadnje oko 180 kae opet jeftinije nego orginal koje su prednje 230 a zadnje 250..jesu mekše al dobro koče i ne jebu disk.
to kaj se tiče spuha ko kucelj i slični takvi more bit najkvalitetniji al ak nema homologacije onda ti to k**ra* znači..za tu lovu se rađe kupe dijelovi za swap na 200 a ta solucija je nemjerljivo najisplativija stvar za napravit na vx-u.
pralas:
--- Citat: Kamba - 11 Ožujak, 2012, 21:42:10 ---...skutac je mrak,to je prejebeno lagano za vozit i stvarno je upravljiv....i ljepsi je od Zoltovog.... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
u petak idem pravac za Valpovo mislim da ce i žolt ici,iako je on konto ici u cetvrtak ali ja mogu jedino u petak,ugl dog cu se ja s njim ;)
pa ces ga probati,ali sve je tocno sto si rekao i meni je jako udoban i mojim suvozacima :)
btw castim te cugom za ovo zadnje sto si reko :laughing7:
walkay:
--- Citat: Kamba - 11 Ožujak, 2012, 21:42:10 ---...skutac je mrak,to je prejebeno lagano za vozit i stvarno je upravljiv....i ljepsi je od Zoltovog.... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahaha, moze biti ljepsi ali brzi ne! :laughing7:
pralas:
--- Citat: walkay - 11 Ožujak, 2012, 21:51:49 ---hahaha, moze biti ljepsi ali brzi ne! :laughing7:
--- Kraj citata ---
to sam bas i ja htio reci,aj bar nek je ljepsi kad nije brzi :toothy12:
btw care ocemo onda u petak u valpovo poslije podne,tamo oko 3 sata?
bit ce 18 stupnjeva
walkay:
--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2012, 21:54:45 ---to sam bas i ja htio reci,aj bar nek je ljepsi kad nije brzi :toothy12:
btw care ocemo onda u petak u valpovo poslije podne,tamo oko 3 sata?
bit ce 18 stupnjeva
--- Kraj citata ---
Sto se mene tice mozemo, jesi opce pitao ekipu jesu oni slobodni...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju