Tehnički kutak > Garaža
Vx 125 by pralas (swap 30. str - IZUVAČ_180)
walkay:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 10 Ožujak, 2012, 19:54:35 ---Jako lijepa gilera.. čestitam.. samo je čuvaj.. stavrno izgleda brutala.. samo ovaj spuh malo sredit i to je to.. nemoj ovo shvatit ko zamjerku nego samo ko jedan savjet.. stvarno predobraa gilera.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Gilera ko Gilera, nista specijalno! ;D [R]UNNE[R] isti ko tvoj! :laughing7:
JogFromYamaha:
nemoj pralas da me zoves u sitne sate di stavit sta u njega :laughing7:
zovi ko covjek po danu
MIKSETA:
--- Citat: walkay - 10 Ožujak, 2012, 19:56:27 ---Gilera ko Gilera, nista specijalno! ;D [R]UNNE[R] isti ko tvoj! :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma ove novije modele nisu nista :icon_biggrin:
stariji su bolji 100 puta jel tako? ;D
pralas:
--- Citat: walkay - 10 Ožujak, 2012, 19:53:16 ---Ajde napokon si stavio, nemoj zaboraviti kolegu tko je iso stobom pogledati skuter! :laughing7:
Sredi spuh, ispoliraj plastike, napravi servis na masini, nabavi zadnji blatobran i petica! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
evo vidis mene debila,glavnog covjek zaboravim spomenuti koliko sam pod dojmom :toothy3:
hvala ti jos jednom care,da nije bilo tebe i tvoje dobre volje vjerojatno sada ne bi imao skuter :notworthy:
necu govoriti o buducim planovima,oce biti 200 gore ili samo polini variomat,toliko sam u skripcu sa parama da ne znam kako cu obaviti ovaj servis a kamoli da razmisljam o necem drugom...za moje potrebe skuter ide odlično,i uopce mi nije zao sto sam uzeo 4t,cak stovise,sretan sam jel nema one dernjave i pobune susjeda,vozim se tiho ko čovjek...
da to je taj runner u procjene sto sam stavio,kao sto sam rekao prezadovoljan sam,nemam zamjerke :icon_thumright:
crna boja je must have,btw igore zadnje sto sam vozio je serijski minarelli AC,naravno da je onaj midrace isao bolje u ubrzanje,ali je zato trosio 7l,na 100kmh samo sto se nije raspao,dero se u pm i stalno sam se morao okrecati radi policije a o trajnosti dijelova da i ne pricam i stalnim sarafanjima,i sta sam ja imao od toga?baj d vej fala na pohvalama ;)
kao sto sam napisao,ovaj auspuh se skida iduci vikend i dat cu ga HRCI,a on meni novo ofarbani isti u spuh u crno,to ce onda biti pun pogodak jer sada ovaj auspuh kvari dojam...
hvala svima na pohvalama i nadam se da ce me sluziti dugo ;)
walkay:
--- Citat: pralas - 10 Ožujak, 2012, 20:03:13 ---evo vidis mene debila,glavnog covjek zaboravim spomenuti koliko sam pod dojmom :toothy3:
hvala ti jos jednom care,da nije bilo tebe i tvoje dobre volje vjerojatno sada ne bi imao skuter :notworthy:
--- Kraj citata ---
Ma nista care i drugi put! :icon_thumright:
--- Citat: MIKSETA - 10 Ožujak, 2012, 20:02:45 ---ma ove novije modele nisu nista :icon_biggrin:
stariji su bolji 100 puta jel tako? ;D
--- Kraj citata ---
Tako je kolega, stari Runner rulz...! salim se naravno! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju