Tehnički kutak > Styling skutera
Obrve na prvom svjetlu
Genesis051:
Možda jednostavno dođe isporuka za određeno tržište, ili čak npr. uvoznik rasporedi količinu uvezenih komada po gradovima, pa, gdje se što zatekne (samo pretpostavljam, ne znam)...
Kad sam ja kupovao svoju Gileru, isto su mi rekli da ne znaju koja (boja) će doći sa prvim uvozom...
Sviđala mi se i žuto crna, a i kad vidim ovu crnu, isto je super... to zavisi i od osobnih afiniteta...
Ustvari, uopće nisam definirao boju, bilo mi je bitno da što prije dođe :toothy10: (pošto ju nisu imali na lageru)...
Genesis051:
Volim tako..neke sitne personalizacije, i ove obrve su mi O.K. baš ću vidjet kako to izgleda na starom (mom) Runner-u... Ovaj novi (Runner) je sam po sebi "mrkog", sportskog "pogleda"... :evil1:
Hrastinski:
--- Citat: Genesis051 - 21 Listopad, 2006, 19:20:12 ---Volim tako..neke sitne personalizacije, i ove obrve su mi O.K. baš ću vidjet kako to izgleda na starom (mom) Runner-u... Ovaj novi (Runner) je sam po sebi "mrkog", sportskog "pogleda"... :evil1:
--- Kraj citata ---
još kad ja napravim par preinaka izgledat će super
StreetRunner:
E ljudi šta da pitam u knjižari,kako se zove ta folija i koliko dođe :help:
Hrastinski:
--- Citat: StreetRunner - 19 Studeni, 2006, 17:16:35 ---E ljudi šta da pitam u knjižari,kako se zove ta folija i koliko dođe :help:
--- Kraj citata ---
zove ti se samoljepljiva tapeta, naravno biraš boju koju hočeš, inače to se nalazi u roli koja je metar široka!!!
pola metra ti košta oko 10 kn. :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju