Tehnički kutak > Tuning skutera

KAKO NAPRAVITI BOOST BOTLE

<< < (7/9) > >>

zvonkec_92:
nešto sam skužio po ovim crtežima sastrane

sladjan94:
Oce mi neko napokon reci ovo sro sam pitao u vezi unutrasnjosti boost bottla?Dal balon ili ne da znam? :D

marracc:
kad klip otvori usis, ulazi nova smijesa u cilindar, i onda kada tu smjesu ide komprimirat, jedan dio nje ode prema karburatoru, jer klip nemoze odmah zatvorit usis. taj dio smjese koji je otiso prema karburatoru, ponovno se usisava, uz dodatak "normalne" smjese, pa imamo bogatu smjesu zbog toga. Boost bootle bi u sebe spremio tu smjesu, i oslobodio bi ju kada bi bilo potrebno. Moguce da se spuzva u filteru zraka zalijeva s tim viskom smjese. Mislim da imas negdje formulu za izracun, proguglaj malo....

kurbla001:
za 70cc bi trebalo.... 25cm crijevo unutarnji fi 5mm=5ml zapremine + boca 65ml=70ml s tim da se taj boost smijesti iznad cilindra, ne baš doslovno iznad, nego bitno je da je iznad cilindra.....

ili crijevo fi 7mm x 25cm=10ml + 60ml boca....

mario22:
meni tu sad nije jasno vidim svi stavljaju iza usisnih lamelica crijevo,kake to onda ima koristi kad usisne lamelice puste gorivo i one zatvore jel nebi bilo to pametnije stavit ispred usisnih lamelica?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju