Tehnički kutak > Tuning skutera
KAKO NAPRAVITI BOOST BOTLE
marin-w:
--- Citat: malagutif10 - 10 Ožujak, 2012, 15:18:11 ---planiram napraviti od dezodoransa, a ima li neka posebna mjera, koliko ml mora biti, vecina boca su od 100/200 ml
jel mogu od 100 ml
--- Kraj citata ---
Zapremnina ne smije bit veca od zapremnine cilindra.
dino73n:
Nije da znam formulu za taj sistem al prije bih rekao da je u pitanju zapremina kompletnog sistema,karter+cilindar,jer ako se prodaju boce od 100ml i 200ml vjerovatno je tako,inace bi se prodavale 49ml,68ml itd.
marin-w:
--- Citat: dino73n - 16 Ožujak, 2012, 10:00:21 ---Nije da znam formulu za taj sistem al prije bih rekao da je u pitanju zapremina kompletnog sistema,karter+cilindar,jer ako se prodaju boce od 100ml i 200ml vjerovatno je tako,inace bi se prodavale 49ml,68ml itd.
--- Kraj citata ---
Ja znam da zapremnina mora odgovarat zapremnini cilindra !! Zasto ovi prodaju to sto prodaju :dontknow:
malagutif10:
jos mi niko nije odg. na pitanje,ja to sve znam, ali koju bocu da uzmem , ako je do cilindra stavit cu na f10-tku (serijski ja msm) nezz sad koliki mu je cilindar , ugl. serijala je sve.
imam bocu od 55 ml (plasticna od plina) , 100 i 200 ml od dezodoransa , 150 od nekog spreja za kosu (nije vazno)
koju bi najbolje bilo staviti
cvele60:
Zapremina boosta zajedno sa crevima treba da bude ista ko i zapremina cilindra...da si se logovao na onaj link iz mog posta na prvoj strani mogo si to sam da procitas...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju