Tehnički kutak > Tuning skutera

serijsko kvacilo na midrace

<< < (2/6) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: dino73n - 10 Ožujak, 2012, 19:03:07 ---Piaggiovo ili Peugeotovo bi i moglo izgurati neko vrijeme ali aerox-ova igracka od kvacila sigurno nece dugo.

--- Kraj citata ---
Ja znam jednoga kaj je vozil dueta neko vrijeme na serijskom na minarelliju i imal je sreće da nije sve otišlo u pm.Stavi gore crvene malossi opruge iz kompleta za serijsko kvačilo i bok,može vozit al kak drugi isto vele samo je pitanje vremena kad bu se razletilo,tak da ti je to lutrija,a ti vidi jel se oćeš kockat

BrZi_46:
rađe pricekaj dok ne skupis pare pa kupis bolje...jer ovak riskiras i ak ti se zajebe napravis si samo dupli trosak...sad ti kak oces.. :dontknow:

danc00:

--- Citat: s_f_2 - 09 Ožujak, 2012, 19:29:34 ---e pozz imam sljedeci setup
Due+
Pinasco pws
dell 19
preradjen airbox
malossi multivar
Rms racing radilica
Malossi kevlar
Top preformance usisni blok

posto nemam para trenutno da uzmem kvacilo i zvono mozel se ovo vozit na serijskom kvacilu jedno mjesec dana,ako moze koje opruge i valjcice da stavim  ???

Hvala unaprijed

--- Kraj citata ---

Držat će ti neko vrijeme nemaš beda, samo ne smiješ stavit pretvrde federe. Start ti mora biti u granicama normale, sa pretvrdim federima će imat par problema: zagrijavanje zvona, klizanje kvačila iliti proklizavanje i trošenje obložnih ploća ko ludo.

A ak staviš neke federe tipa start na 4000-5000max mogel se buš pristojno vozit, koliko dugo to buš sam videl, ali ti se niš ne bude dogodilo. Samo će ti skuter biti mrtav u startu jer nemaš obrtaje, al to ti je kompromis :icon_thumright: Skupljaj pare za MK II kvačilo i neko jebeno ventilirajuće zvono(stage6 R/T i slično) Jer tebi treba dosta visok start :icon_thumright: Ak hoćeš da se kurčiš ;D

Mikac21:
ma šta se ima zajebavat i prćkat,bolje nek se strpi još 1mj kolko već i nek si uzme kvačilo pravo i gotovo :icon_biggrin:

s_f_2:

--- Citat: Mikac21 - 11 Ožujak, 2012, 00:58:57 ---ma šta se ima zajebavat i prćkat,bolje nek se strpi još 1mj kolko već i nek si uzme kvačilo pravo i gotovo :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ma najvjerovatnije da ce tako i bit  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju