Tehnički kutak > Tuning skutera

serijsko kvacilo na midrace

<< < (4/6) > >>

danc00:

--- Citat: Mikac21 - 11 Ožujak, 2012, 13:45:20 ---al malo mi čudna ova cjena za wingbell,ak se nevaram negdje sam vidio da je nekih 220kn novi,ak ne i manje.ovo je previše :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Brkaš djelove ko Biber pjmove i gramatiku... Jucer pitaš kakvo je RMS kvačilo da ne znaš kaj bi uzel, danas preporučaš ko da si napravil 10 000km na njemu :dontknow:

s_f_2:

--- Citat: danc00 - 11 Ožujak, 2012, 13:17:15 ---Nema ga na lageru već duže vrijeme, tak da teško da ga buš dobil.

Clutch-Set -BGM Pro

Ovaj imaju.

--- Kraj citata ---

Ima moj prijatelj novo oboje,pa ce mi on prodat  :toothy10:

danc00:
Onda ok, samo pazi, nije ti ni to kvačilo puno kvalitetnije od serijskog, ak ćeš visoko u okretaje i ono ti se bu raspalo/brzo potrošilo. Za pravi midrace nije ni to kvačilo. Više serijala/base zamjensko. Glavna pradnost je to kaj je štelajuće a ne da je za midrace setup :icon_thumright:

Mikac21:

--- Citat: danc00 - 11 Ožujak, 2012, 14:21:03 ---Brkaš djelove ko Biber pjmove i gramatiku... Jucer pitaš kakvo je RMS kvačilo da ne znaš kaj bi uzel, danas preporučaš ko da si napravil 10 000km na njemu :dontknow:

--- Kraj citata ---

šta ti pričaš čovjeće...stavio sam to kvačilo zato što i on to hoće...da oče deltu onda bi napiso da oče deltu.možda čovjek neželi dat puno love za neko drugo kvačilo...stvarno si čudan lik...

svbeljan:
ja sam vozio due+, nardo i 21 karb na malossi fly kvacilu i raspalo se.
stavio serijsko za prvu ruku i vozio se još 2 tisuće km dok se nisam ja rasuo po zidu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju