Općenito > Generalno o skuterima
Honda Lead 100ccm, valja li to?
vktr:
--- Citat: pralas - 09 Ožujak, 2012, 21:36:13 ---i te 50-ke polako "prolaze" i sve vise se ljudi odlucuje za veliku tablicu,zakoni postaju sve stroži a garantiram da ce ove godine biti sve vise akcija za izvanredni tehnicki(govorim prvenstveno za Osijek) gdje je pola njih koji imaju samo skinutu blokadu a ostalo sve uredno zavrsilo na skidanju tablice a ove godine ce biti jos gore pa si misli...
zato bolje uzeti nesta sa velikom tablicom a da ne ide nista specijalno barem se vzois mirne duse,nego sa naturpijanim 70-kama i okreces se na svakom cosku di je murijak
--- Kraj citata ---
naravno, na to sam i navikao, i ne planiram vozit malu tablu, samo velim jedini problem je bio kaj je preveč trošilo, da je trošio proporcionalno sa performansom ne bi ga se ja rješio bez brige
pralas:
--- Citat: vktr - 09 Ožujak, 2012, 21:37:38 ---naravno, na to sam i navikao, i ne planiram vozit malu tablu, samo velim jedini problem je bio kaj je preveč trošilo, da je trošio proporcionalno sa performansom ne bi ga se ja rješio bez brige
--- Kraj citata ---
sta si vozio?
Grale:
jel imas a1 ili tek planiraš položit?
pa onaj zip kaj ti je tomi dal ti se isplati http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-zip-100-96-cm3-oglas-2732897
regan i košta 5 tkn...
JogFromYamaha:
ja ti samo govorim 1 stvar ruke proc od lead-a
nabijem ja to sranje s 50kom bez blokade i spuh i iceg do 70
a s spuhom nema sanse da me stigne
1188:
honda lead 100 scv
pa zar ima kvalitetniji skuter?
a ove priče ko je brži...to je drugi par opanaka, ali ako želiš nešto što traje i što je najmanji mačak u vreći onda je to honda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju