Tehnički kutak > Tuning skutera

Malaguti f15 Savjeti šta kupit

(1/1)

denis223:
Ovako na skuteru če bit ovaj setup e sad da mi neko pomogne šta još uzet da dobim na performansama , mislio sam primar uzet e sad čiji i kolko +15% ili više svaka pomoć je dobrodošla
što se tiče styling dijelova to ćemo poslje
Malaguti f15 midrace:
due plus
nardo replica
mhr radilica
s6 usis
stage 6 dellorto 21
malossi e13gljiva
Boost botle
br9es svjecica
malossi multivar
malossi delta
malossi wingbell
malossi special belt remen

Josip:

--- Citat: denis223 - 08 Ožujak, 2012, 20:43:58 ---Ovako na skuteru če bit ovaj setup e sad da mi neko pomogne šta još uzet da dobim na performansama , mislio sam primar uzet e sad čiji i kolko +15% ili više svaka pomoć je dobrodošla
što se tiče styling dijelova to ćemo poslje
Malaguti f15 midrace:
due plus
nardo replica
mhr radilica
s6 usis
stage 6 dellorto 21
malossi e13gljiva
Boost botle
br9es svjecica
malossi multivar
malossi delta
malossi wingbell
malossi special belt remen

--- Kraj citata ---

ako imas para kupi torq drive(pomicnu polutku s linerarnim kutem otvaranja), imas bgm ili motoforce povoljno
sta se tice produljenja prijenosa, ja bi osobno ostavija stock, ili neko najminimalnije produljenje i AC sekundar
ili taj novac ulozi u aftermarket cdi  :icon_thumright:

denis223:
Tražio sam po forumu al ništa nisam konkretno našo dal valja ta motoforce linearna polutka , i razmišljo sam uzet primar+15% i tu linearnu , e sad linearna bi trebala doprinjeti ubrzanju a primar krajnjoj e sad kad bi to uzeo u kombinaciji dal bi što izgubim sa primarom ubrzanje vratio sa linearnom.

Josip:

--- Citat: denis223 - 08 Ožujak, 2012, 22:48:31 ---Tražio sam po forumu al ništa nisam konkretno našo dal valja ta motoforce linearna polutka , i razmišljo sam uzet primar+15% i tu linearnu , e sad linearna bi trebala doprinjeti ubrzanju a primar krajnjoj e sad kad bi to uzeo u kombinaciji dal bi što izgubim sa primarom ubrzanje vratio sa linearnom.

--- Kraj citata ---

vec sam ti napisa da ti je polutka za lakse ustelavanje bas zbog tog linerarnog kuta otvaranja (tj nece bit variranja u okretajima)
15% je za mene osobno previse, imam 11% primar i nekako je ubilo zivcanost, al to je relativno, ovisno o tome kako i za sta koristis scoot
ostavija bi stock getribu ili stavija primar 11% i AC sekundar da se smanji produljenje, ali to ovisi samo o tvom ukusu i zeljama  :icon_thumright:

aprilia area 51:
mhr vario  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju