Ostalo > Sportski kutak
NBA
mimi14:
Malo kasno,ali bolje išta nego ništa,nadam se da će večeras biti bolje!(1. april) :toothy9:
Večeras osim OklahomC-Chicago Bulls-1@1,50(92-78) šta je već prošlo sam odabrao ovo:
Gortat M.(-17,5+)-Pho-NOr -2(više)@1,85
Zadnjih 4 utakmice išao je u over 23,21,22,23 koša i mislim da će i večeras nastavit i otići u over,također zadnju utakmicu koju je igrao protiv istog protivnika također je išao over(23koša).
Portland(h-8,5)-Minnesota-2@1,30
Portland loše igra i ne želi ići u playoff(barem po igrama) dok Minnesota to jako želi.Nažalot Minnesota ima par važnih izostanaka i zbog toga igram kontra hendikep od 8,5 koševa.Rubio,Barea i Beasly 100% neće igrat,dok Peković putuje s momčadi ali nezna se još da li će igrat..Inače bi odigrao čistu 2 na Minnesotu ali ovako zbog izostanaka utakmica je 50-50.
Još jedan Single:
Love K.(-27,5+)-Por-Min -2(više)@1,85
Zadnjih 5 utakmica Love ima 22(protiv Bostona),40,28,30,51 i imam osjećaj da će zbog izostanaka igrača opet poludit i zabit preko 30,zadnje dvije utakmice Minnesota je dobila protiv Portlanda a Love je imao score 29 i 41 koš,tako mislim da će i danas.
Sretno svima!
mimi14:
--- Citat: mimi14 - 01 Travanj, 2012, 22:09:31 ---Malo kasno,ali bolje išta nego ništa,nadam se da će večeras biti bolje!(1. april) :toothy9:
Večeras osim OklahomC-Chicago Bulls-1@1,50(92-78) šta je već prošlo sam odabrao ovo:
Gortat M.(-17,5+)-Pho-NOr -2(više)@1,85
Zadnjih 4 utakmice išao je u over 23,21,22,23 koša i mislim da će i večeras nastavit i otići u over,također zadnju utakmicu koju je igrao protiv istog protivnika također je išao over(23koša).
Portland(h-8,5)-Minnesota-2@1,30
Portland loše igra i ne želi ići u playoff(barem po igrama) dok Minnesota to jako želi.Nažalot Minnesota ima par važnih izostanaka i zbog toga igram kontra hendikep od 8,5 koševa.Rubio,Barea i Beasly 100% neće igrat,dok Peković putuje s momčadi ali nezna se još da li će igrat..Inače bi odigrao čistu 2 na Minnesotu ali ovako zbog izostanaka utakmica je 50-50.
Još jedan Single:
Love K.(-27,5+)-Por-Min -2(više)@1,85
Zadnjih 5 utakmica Love ima 22(protiv Bostona),40,28,30,51 i imam osjećaj da će zbog izostanaka igrača opet poludit i zabit preko 30,zadnje dvije utakmice Minnesota je dobila protiv Portlanda a Love je imao score 29 i 41 koš,tako mislim da će i danas.
Sretno svima!
--- Kraj citata ---
Šteta za sve!
Gortat M.(-17,5+)-Pho-NOr -2(više)@1,85(13pts)
Gortat se nije baš naigrao sinoć,baš kad Hornetsima fale svi visoki igrači,i baš kad treba zabit više nego inače on ode under,osim što se nije baš naigrao nije baš i lopte dobivao i ostao je na 13koševa.
Portland(h-8,5)-Minnesota-2@1,30(119-106)
Mislim da Minnesota nebude vidila playoff ove godine,nisam očekivao tako veliku razliku ali eto "čuda" se dešavaju!
A najveća šteta je za Love-a,igrač koji debelo odskače od svih ostalih igrača u Minnesoti nažalost neće vidjeti playoff.
Love K.(-27,5+)-Por-Min -2(više)@1,85(26)
Igrao je 36min i uspio postići 26koševa s tim da je imao trice 1/6 i da je još jedna trica više ušla,taman!
No ipak se nešto i dobilo,game time decision Howard ne igra za Orlando protiv Denvera i tu se odmah uložilo na pobjedu Denvera(2,80) i Orlando manje od 103,5 koševa!
Parovi za danas idu malo kasnije!
mimi14:
Dallas-L.A.Clippers -1@1,55
Clippersi dolaze u goste Dallasu nakon 5 domaćih pobjeda zaredom,dok Dallas odlično igra doma i Clippersi su njihova redovna mušterija,to očekujem od njih i danas.
Međusobni omjer je u korist Dallasa 17-0-3,Clippersi nikad nisu pobijedili dallas u gostima,i nadam se da danas im neće biti 1. put. :toothy9:
Sa Dallasom spajam Buckse
Washingt-Milwaukee Bucks -2@1,50
Bucksi si nemogu prijuštit poraz s obzirom da su na pragu playoffa,pogotovo ne protiv jedne od lošijih momčadi NBA.Milwaukee dolazi u goste Wizardsima sa serijom od 4 pobjede,danas će produžit seriju na 5 pobjeda.Zadnje 3 međusobne utakmice Bucksi su pobijedili.Uz sve to Washingtonu vjerovatno neće igrati 2 bitna igrača Nene i Booker,također je upitan i Wall kojega muči rame pa bi mogao odigrati manju minutažu nego inače.
Sistem 2/3:
Gasol M.(-15,5+)-Okl-Mem -2@1,85
A zadnja tri međusobna susreta,Gasol je išao over,mislim da bi mogao i danas,također Oklahoma nije baš poznata po obrani centra.
Love K.(-27,5+)-Sac-Min -2@1,85
U njihovim prošlim međusobnim utakmicama ima dosta koševa,osim što se očekujem dosta koševa,tu bi Love trebao pokazati svoje,pogotovo zbog velikog broja(4) izostanaka bitnih suigrača(Rubio,Peković...)
WestbrookR(-24,5+)-Okl-Mem -2@1,85
Zadnjih par utakmica ide over,mislim da Allen nije sposoban čuvati Westbrooka koji je u formi
Sretno ! :icon_thumright:
wonderkid:
Loše loše
mimi14:
--- Citat: wonderkid - 03 Travanj, 2012, 13:37:43 ---Loše loše
--- Kraj citata ---
:blabla:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju