Općenito > Generalno o skuterima
Italjet Dragster 180
sikirica:
--- Citat: Ruff Ryder - 07 Ožujak, 2012, 18:17:18 ---zanima me kakvo je stanje za dijelove plastika itd..
jel istina da mu u lijevom zavoju grebe prednja vilica ?
kakvo je stanje za gume ??
vas opci dojam o skuteru :)
--- Kraj citata ---
istina je, ali se trebas bas ono nagnut..
ima u novalji jedan karamboliran, bio je nov novcat plavi, i lik se spicio autom u njega :laughing3:
Ruff Ryder:
--- Citat: sikirica - 07 Ožujak, 2012, 19:11:35 ---istina je, ali se trebas bas ono nagnut..
ima u novalji jedan karamboliran, bio je nov novcat plavi, i lik se spicio autom u njega :laughing3:
--- Kraj citata ---
jel mozes saznat kod boje ? :D
sikirica:
--- Citat: Ruff Ryder - 07 Ožujak, 2012, 19:25:38 ---jel mozes saznat kod boje ? :D
--- Kraj citata ---
neznam, ali cuo sam da mozes odnijet komad plastike ako imas u neku malo bolju trgovinu lakovima pa ti on ocita nekim laserom kod boje i pomijesa taj rezultat sto je dobio, radio sam to u RI s frendom, pogodi dobro. boja ti se zove racing blue ali neznam kod
EVO dragstera 2011
http://www.flickr.com/photos/adrenalinpedstop/sets/72157628103075726/
Ruff Ryder:
--- Citat: sikirica - 07 Ožujak, 2012, 19:31:03 ---neznam, ali cuo sam da mozes odnijet komad plastike ako imas u neku malo bolju trgovinu lakovima pa ti on ocita nekim laserom kod boje i pomijesa taj rezultat sto je dobio, radio sam to u RI s frendom, pogodi dobro. boja ti se zove racing blue ali neznam kod
--- Kraj citata ---
uzet cu jednog pa cu ga slozit..
jos da srku prodam pa da ga sredim do jaja :D
Infernus:
ak ce koga zanimat slucajno, danas sam bas naletio na njuskalu na jedan koji izgleda vise-manje ok, 125ccm, crveni, jedino pitanje kaj je s masinom jer pise da treba mjenjat klip.
cijena je bila oko 500€ :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju