Općenito > Generalno o skuterima

Koja vam je max. brzina?

<< < (15/30) > >>

mrcina:
ovi sa mirogoja da skuteri idu ko F1

Genesis051:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:  ...a šteta... mlad je još, a uz sve te padove, da nije ništa naučio...
naravno da se (s tim godinama) nema pameti...
Ali... ipak ga, izgleda, gospođa Sreća ima na svom popisu, visoko rangiranog...

Genesis051:
Dino..nemoj to često ponavljat... ako trese volan, gubiš kontakt s podlogom, a to znači samo nevolju (koja vodi k nesreći)... smanji malo, ili traži ravniji asfalt za testiranje maksimuma... jedna sitna neravnina ili minimalni kamenčić (kojeg u toj brzini nećeš ni zamijetit na vrijeme) će ti zanest prednje kolo, a onda si prepušten gore navedenoj Gospođi...

Genesis051:
Ja nemam iskustva sa ničim preko 50 ccm, bi li se tu moglo(trebalo) balansirat prednji kotač  :dontknow: ???  ???
ili ne podliježe takvoj potrebi zbog, još uvijek,  (pre)male brzine... da nije amortizer na izdisaju (?)....

StreetRunner:

--- Citat: Genesis051 - 04 Siječanj, 2007, 09:56:28 ---Dino..nemoj to često ponavljat... ako trese volan, gubiš kontakt s podlogom, a to znači samo nevolju (koja vodi k nesreći)... smanji malo, ili traži ravniji asfalt za testiranje maksimuma... jedna sitna neravnina ili minimalni kamenčić (kojeg u toj brzini nećeš ni zamijetit na vrijeme) će ti zanest prednje kolo, a onda si prepušten gore navedenoj Gospođi...

--- Kraj citata ---
E ovo dobro PROČITAJ što ti je reka.Ja sam tako pao s skutera(napisa san već negdi na forumu),poskočio prednji kotač,a u nas male gume i di ćeš gore kombinacije za past.Bolje da se na tuđim greškama učiš nego na svojim :dontknow: :headbang: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju