Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
ajlavsrku:
Ja bi tu samo doda puniji selen tipa od golf 3,i ova gljiva me bode u oci nikako mi ne stoji radije bi proba sa malim airboxom od pia 50 kemijat ;D
boulybox:
kolega je maloprije bio kod mene probat spa sa punim selenom i bome nije odusevljen, ipak ima nesto posebno u tih piaggiovih 250kn za komad gume. jel mozda treba selenu neko vrijeme da se on malo popravi? :icon_scratch:
Matija97:
Imo sam na izboru golfov selen i oem,odlucio sam se na oem posto mi je stari odradivo odlican posao i nisam htio isprobavat.Sto se gljive tice,probaj stavit pwk na serisku prirubnicu,a onda dalje pa ce ti sve bit jasno.Moras ga tolko razbusit da je bucan ko i gljiva a ide losije.Jedina opcija mi je da kupim motoforce prirubnicu koja je pod istim kutem kao oem pia samo s vecim ulazom da stane pwk,i onda kemijat neki airbox koji stane uz amortizer a da ima dovoljno protoka :icon_thumright:
SF2 Freak:
Kompresije ko u dizela :toothy9:
ajlavsrku:
Ja na vxu imam selen od golfa 3 samo je promjer rupe 18 pa san da tokaru da mi ubaci piksu il puskicu kako neko kaze promjera 16,na leru su vece vibracije prvi dan mi je bilo cudno tako vozit se a na dalje se ni nesicam vise kako je bilo sa serijskim kako sam se navika al ovi se istrosit nece za 100 god aluminijski je okvir kao a ne plastican to je prvo,stavia san jedan selen i cini mi se da bolje drzi putanju sa njim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju