Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
steeef:
a koi fergazer imaš gore?
Matija97:
Aj da napisem kompletni setup onda:
bgm radilica(nebitno),150 cilindar(nasiljena pera,odrezana sredina gornje "kosuljice" da lakse prode smjesa,takoder klip po tome odraden.U principu nista kopano),spustena glava za 1mm,malo prokopan seriski usis sa jednodjelnim polini lamelicama,motoforce pwk 24 uz s6 gljivu,malossi multivar(13.4g),fxr spuh,ostalo sve serijala :icon_thumright:
Matija97:
Ubacih dns 14.5g i sta ja znam ::) oke,bolje,al ni to to :laughing7: i da ne otvaram novu temu,jel normalno kod multivara da ne digne remen do kraja?tipa 5mm od ruba stane.Imam sugavi bando remen gore,jel moguce da je zbog njega?i da,zaboravio sam napisat da je sp getriba ostala :toothy3: Potrosnja je ogromna.Gledam sad na mapsu(nemam kmh sajlu) kolko sam preso dns,max 30km i popio je pol tanka,moje procjene da je to minimalno 2.5 litre sto znaci da skuter trosi skoro 8 na 100km vecinom pola gasa,tu i tam ga nasviram :icon_scratch:
firkefica:
baci remen van teeee boooog
mitsuboshi uzmi ddddddd
Matija97:
Probo sam prije s fadilovim mitsuboshiem i nije neka ekstremna razlika bila,malo je bio zivlji.Jedino ne znam kakva mu je krajnja s njim .. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju