Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
walkay:
Trebao si kupit drugu masku za f12 i rezrazat masku iznad fara i staviti jos jedan killer bar od 50 ke Piaggio pa sva 3 spojiti u krug, a termometra imas kineskog koji ima svoju bateriju i spojis samo na glavu i mjeri. A vodenu pumpu si isto mogao ostaviti u blokovima ako je SP blok pa nek vrti... mislim ni nama ne krepavaju el. vodene pumpe na trkacim skuterima.
steeef:
ipak sam dobro zapamtil haha..
steta da je spalo s konja na magarca..imam i ja kinesku cuku za temp pa evo radi jos uvijek..
a vodenu si mogel stavit ovu mehanicku u blok i nek se jebe..kiler bi ti jedan od spa trebal bit sasvim dovoljan
Matija97:
Za drugi kiler je bilo mjesta jedino ovako kako zolt kaze pod prednju plastiku al samo ukoliko odrezem unutarnju,tocnije mjesto za akumulator(znaci moro bi kemijat opet po struji i prebacivat ga pod sic.Sto se tice oem vodene,u bloku je doslovno nova vodena al nema impelera u bloku jer je vodena sluzila samo kao cep.Dugo sam se dvoumio i jednostavno sam popustio jer mi se nije dalo opet sve kemijat i pitanje jel bi na kraju opet dobro hladio.Sad je tako kako je,ako ga odlucim ostavit sjest ce 172 i bit ce okej,ne moram bit najbrzi... :dontknow: :icon_thumright:
steeef:
ma ne govorim ja to zbog brzine nego potencijala i dijelova s koima si zapocel..
a jebes masku,iskasapis ju da na nest lici i da ima protok zraka i mora hladit sa 2 kilera ako vec ne stane ovaj jedan od sp..
Matija97:
Sp kiler i je bio gore...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju