Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
SF2 Freak:
Nema za tebe ni sljedece sezone :toothy12: Do tada bu se ili steplo ili bus se ti stepel ili bus opet sve rastepel ili nebus to ni stepel sve gore.
Matija97:
--- Citat: SF2 Freak - 04 Travanj, 2016, 19:20:51 ---Nema za tebe ni sljedece sezone :toothy12: Do tada bu se ili steplo ili bus se ti stepel ili bus opet sve rastepel ili nebus to ni stepel sve gore.
--- Kraj citata ---
Bit ce,nista se ti ne brini ;D Kasnim ko i prosle godine al bit ce me :headbang:
Evo sta sam napravio s hladnjakom,ostaje mi malo to jos ocistit i odnijet nekome da mi povari "lulicu" i rupu di je bilo u originalu mjesto za lulicu :icon_thumright: Da cujem sta sam pogrijesio? :toothy3:
SF2 Freak:
Tanko je to i jako jako sjebano za variti.
Matija97:
Stigo pwk prije tjedan dva al ga nisam mogo isprobat posto sam skuter dao corectoru na brikanje :toothy12: (hvala :headbang: ).Namontiro sam pwk i ovako bez ikakvog sarafanja po njemu skuter ima dosta boljih odaziv,ali se buka povecala za sigurno 20% :angry7: Budem ovih dana isprobao pa javim kak ide :headbang: Hladnjak jos nisam sredio al posto su sad jos ovi od malagutia gore ocu vidjet kak ce se ponasat sad kad dodu temp barem do 20 stupnjeva. :icon_thumright: Evo jedan videic :hello:
walkay:
Lijepo, bitno da radi! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju