Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
HRGA_02:
super projekt, svida mi se sta sve sami radite :icon_thumright:
Matija97:
--- Citat: HRGA_02 - 13 Travanj, 2012, 14:15:42 ---super projekt, svida mi se sta sve sami radite :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a dobro ja uglavnom kopam i sastavljam a buraz lakira,to mu je inace i hobby,ako ne i drugi poso!ako nekog zanima lakiranje skutera moze se javit na pm!
a evo danas smo takoder nesto malo radili,buraz je polakiro plastike jos jednom u bezbojni da bude staklo a onda kad sam doso polakirali smo masinu u crno,slike kasnije,mozda i sic bude veceras gotov :icon_tongue: vidjet cemo kakvo ce bit raspolozenje od starog kad dode i dal ce mu se dat sivat HAHAHAHAHAHA xD
Matija97:
evo malo sam se igro doma dok nemrem do garaze :toothy9:
top presvucen karbonskom foliom :toothy12: znam da ce te svi pisat da ce se otopit al nema veze,to mi je bitno sad za nesto a onda u 5-6 mj dolazi mozda drugi auspuh ili samo top :binkybaby:
evo i sic :) nije savrsen ali stari niti mi je tapacirer ni nis za nesto manje od 100kn je super!
evo skinuo sam boju s dekla onim nekim dynamitom tak se nekak zove i super skida!poceo sam nesto malo brusit al to je tek prva gradacija smirgla(800)!
Aprilia97:
super izgleda top,a i deklo će bit top :icon_thumright:
Matija97:
evo polako radimo :)
masina ;D
evo stavili smo i ove dvije plastike ispod nogu :) ovih dana ce mo vjerojatno privest motor kraju :binkybaby:
i prednja maska s mrezicama i zmigavcima,po meni su ove bijele mrezice skroz digle plastiku :toothy3:
Uploaded with ImageShack.us
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju