Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
avr freak:
super, kad sjedne još veči karb to bude to. Samo fino naštelati..
rekli smo odmah da nude trebalo još malo hlađenje pojačati, neke budeš skemijal :zubo:
P.S. to ti je volan povijen lijeva strana ili mi se samo čini zbog kuta kamere možda?
Matija97:
Cekam ga,nadam se da je ovaj tjedan tu.Kad stigne ceka me stelanje karba,da.Sad su unutra 12.5g rolice u multivaru,cini mi se da trazi malo lakse rolice al to necu jos dirat dok ne postelam karb posto se da normalno krenut,nije kriticno :icon_thumright: Hladnjak cu probat ovih dana ubacit al me muci di?!Mislio sam uz ova dva ubacit jedan od roxa napred,e tu nastaje problem posude.Aerox ima odma iznad hladnjaka posudicu sto je super al bojim se da to nece stat sve pod plastiku.Sad sam razmisljo da ostavim posudu ova koja je tu di je al me muci to sto onda ona nije u najvisem polozaju pa to nebi funkcioniralo tako.Jedino sto po meni jos ostaje je ili stavit 2 mala jos od malagutia ispod nogu ili cak jedan za pocetak,dat nekome da mi na roxovom hladnjaku navari komad cijevi i da na nju ide cep,ko na hladnjacima krosera..nisam vise pametan :toothy3: :icon_thumright: A volan stoji u koso jer kad sam skido plastike skido sam i njega,na kraju ga samo nabio i zasarafio tako,nisam centriro.No mislim da je i malo popigan al imam drugog sastrane pa cu provjerit jel popigan pa ako je ide drugi gore :hello:
ditek:
Iiii kratki video od danas :) na snimci ovako izgleda bezveze al ide malaguti opako :notworthy:
Matija97:
Aj da se nadovezem,sjeo je jole i ostat ce gore,ide osjetno bolje no tu je jos seriski karb,ovih dana nadam se stize pwk pa ce to prodisat punim plucima,jos kad se dobro postela karb i prijenos :headbang: Ja sam zadovoljan i s ovime :glasses9: Otiso sam daleko od serijale i skutera za svaki dan al jebiga,odnijelo me :toothy3: btw.video je fkt banana ::)
karlo-sp:
super samo naprijed :icon_thumright: , moj ti je savjet ako je jolly 172 gore nabavi support arm , ako nista napravi home made support jer voli puknut blok sa rezom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju