Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
gumy:
Trebao si odmah staviti električnu vodenu i gotovo, propišati će kad tad, a ako i propeler provrti opet moraš sve rastavljati.
Inače nisam imao problema s nikakvim brtvama ispod cilindra bile RMS, naraku, original, izrezane, pripazi dali ti je dosjed bloka kod vodene pumpe poravnat (da nema zuba) di sjeda cilindar.
Inače se za amortizer nemoraš briniti za kut
Matija97:
Kao sto sam napisao,jucer sam na tanko namazo brtvu diht masom,dns natocio tekucinu i gle cuda nigdje ni kapi :headbang: Cak sam probao napravit i dir po ulici,troka..Start s 9g ful zivcan,poslije stavio 12g,za sad samo da ga ne vrtim bespotrebno.Muci me neko suskanje iz masine,ne mogu dokucit sta se cuje :dontknow: Opisao bi taj zvuk kao kad prolupaju lezajevi,ali to mi se cini nemoguce posto su novi i ugradeni kako treba,bez nabijanja vec toplo-hladno i usli su prstima :icon_thumright:
Matija97:
:help: :help: :help: :help: Muci me neki cudan zvuk sa strane magneta(barem mislim).Prvo sam sumnjao na lezajeve no kad sam skinuo variomat probao sam micat no nema trunke lufta,sa strane magneta sam probao magnet micat i takoder nema lufta.Skinuo sam mikroremen misleci da nije vodena,nije.Kad sam ugradivo radilicu sve je uslo ko po spagi i vrtila se savrseno,isprobavo sam prije ugradnje lupat po vrhu klipnjace da cujem dali zvoni i dali ima lufta no nisam primjetio,a i pretpostavljam da bi to bas zvonilo.Zadnja sumnja mi je da se magnet na nitnama razloho ::) Jel ima neko neku ideju sta bi moglo bit ili je imao slican problem?Tesko je cut preko videa posto mobitel nije neka sreca..
! No longer available
SF2 Freak:
NEsto na toj strani je 100% PA skini magnet pa vidi.
Matija97:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Veljača, 2016, 22:11:48 ---NEsto na toj strani je 100% PA skini magnet pa vidi.
--- Kraj citata ---
Nemam radapciger za bb,posudit cu od frenda pa cu vidjet kako sta :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju