Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
SF2 Freak:
U moto beenconyu predpostavljam. hahaha kod njih svjecica 40kn :angry7:
Matija97:
Kak je pukla ne znam ni sam,znam samo da je sve ovo jedna velika skola za mene,mlad sam i neuk jos pa tako i radim greske,sva sreca na svojem skuteru :icon_thumright: I da,vodena je iz benceka jer sam zakasnio u skutermoto 9minuta :toothy3: Dihtunzi su naraku,trazio sam org piaggio ali ih nije bilo,a onda mi je neno(ispricavam se ako sam pogrijesio) rekao za te naraku i da do sad nije imao nekih prituzbi na njih,mozda je ovo takoder bila jedna od mojih gresaka sto nisam namazao brtvu diht masom ali mi je bilo bedasto novu brtvu dodatno namazat :dontknow: Sad znam ubuduce da ne vjerujem nikome i rade malo namazem pa sam ziher :headbang:
Tomi_ZG:
Ja mislim da je osovina imala grešku jer bi inače morao mlatit ko konj po njoj i prvo je jako spigat da pukne,znam jer sam probavao na staroj.
Kaj se tiče dihtunga,oni i karike su su must have da budu original dok se sklapa nova mašina,sad znaš za ubuduće.
steeef:
pak zato pitas na forumu :icon_biggrin:
karike samo orginal kak ti tomi veki,dihtunge isto najbolje orginal,pogotovo one gumice u glavu kaj idu,nikakve rms,basf,sip-sempeter,hithaci,jiujitsu,ninjitsu,dzindza-mindza,ker picajzli mijau mijau ninja kornjaca :icon_biggrin:
Corector:
O jbmu, malo si skrenuo s dobrog puta, srljas s dijelova koji se nemaju pravo zvati dijelovi nego igracke :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju