Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
Pa realno,kakve mrcine od ventova dns rade za kompove nebi me ni cudilo da bi dovoljno jaki bili za ovak nes,jos sad rade one ultra slim kaj su tanki centimetar-2..Zvuci fuserski al definitivno cu probat tako nesto ako bude falilo i ak ne uspijem ubacit vent od sp-a ili neceg slicnog :icon_thumright: btw.nisi jedini koji ceka sezonu :toothy3:
steeef:
od sp je predugo tijelo,od dragstera ili nexusa i slicnih je 3x manji tj kraci
walkay:
Kad vec Steeef spominje Nexusov haldnjak... mislim da ne stane u prednju masku od F12...
ditek:
--- Citat: Matija97 - 08 Siječanj, 2016, 17:10:23 ---Pa realno,kakve mrcine od ventova dns rade za kompove nebi me ni cudilo da bi dovoljno jaki bili za ovak nes,jos sad rade one ultra slim kaj su tanki centimetar-2..Zvuci fuserski al definitivno cu probat tako nesto ako bude falilo i ak ne uspijem ubacit vent od sp-a ili neceg slicnog :icon_thumright: btw.nisi jedini koji ceka sezonu :toothy3:
--- Kraj citata ---
pa mislim da bi to moglo ok hladit samo kolko bi ventilatorići izdrzali vibracije od voznje.. ja si isto planiram uskoro neki ventilator na prekidac ubacit da sam miran..
TomoRI:
Kao što je šteeef napisao nisu svi ventilatori kao sp-ov, ja na mtu imam ventilator koji je možda malo veći u promjeru nego sp-ov a debel a debel je svega 7-10 cm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju