Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (13/174) > >>

Matija97:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Travanj, 2012, 22:46:31 ---Sviđa mi se ovaj projekt,a i skuter  :icon_thumright:
Pazi se na svaki detalj vidim

--- Kraj citata ---

:) a volim picajzlit,makar da imam vise para bilo bi to stvarno u svaki detalj,al nazalost jos ne radim(imam 14godina pa :P ) i to pa se nekako snalazim za osnovno,al bude polako malo po malo sve stizalo sta bude trebalo i kolko love budem imo i mogo :)

teddy4:
djelujes starije od 14  :laughing7:

Matija97:

--- Citat: teddy4 - 07 Travanj, 2012, 05:47:22 ---djelujes starije od 14  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Po cemu to?   :dontknow:

B.E.R.O.:
Kakva je to bijela??    :icon_scratch: :icon_scratch:
Cudno izgleda na slikama kao da je neka boja bijele kave??
Svidja mi se bit ce lijep skuter!!!
 :headbang:

Matija97:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Travanj, 2012, 17:21:48 ---Kakva je to bijela??    :icon_scratch: :icon_scratch:
Cudno izgleda na slikama kao da je neka boja bijele kave??
Svidja mi se bit ce lijep skuter!!!
 :headbang:

--- Kraj citata ---

nije cini ti se,nije jos zaliveno a i losa je slika pa zato   :toothy9:

ugl.danas nam nije islo nimalo,valjda nas je bog kaznio sto smo isli danas ista radit,ipak je to "sveta" subota na koju se nista ne radi pa...(sry. veliki krscani)  :sad1: ugl,zmjesali smo boju onu koju smo htjeli,fake cameleon i na kraju smo dodali jos malo plave i usrali sve,propalo 200kn,vise nije boja cameleona nego neka ruzna tamno plava -.- tako da cemo opet morat kupiti te pigmente,a ovu boju stavit za nesto drugo ako ikome bude vise trebala ta boja -.-

pouka : NE RADITE NISTA NA "SVETE" DANE,NECE ISPAST DOBRO  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju