Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
--- Citat: karlo-sp - 29 Studeni, 2015, 23:29:50 ---
--- Citat: Matija97 - 29 Studeni, 2015, 23:25:48 ---
--- Citat: Josip-98 - 29 Studeni, 2015, 18:54:36 ---Kako ti se da vise :toothy9: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Tradicija je da je svaku zimu raskopan pa mora i ovu bit :toothy12: ovaj put cu,nadam se,ostvarit ono sto sam prije pol godine-godinu dana zapoceo..
Hvala zoltika :headbang:
--- Kraj citata ---
big bore ?
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
karlo-sp:
samo naprijed :icon_thumright:
Matija97:
Malo smo radili danas :) Pripremili smo djelomicno,treba jos malo osigurat da se ne popiga kod varenja,pripremit taj komad di je nosac da ide fino na ramu di ce se varit,popikat,pojacat i na kraju odnijet nekom da povari s tigom ili necim takvim :headbang: Nosac amortizera ce ic vislje.Ovo ce od prilike bit polozaj masine.Meduosovinski je duzi za 4cm sto je skoro neprimjetno.Nosac je odrezan sa rame od dragstera i cini mi se cak bolje i jednostavnije nego da sam uzeo sa sp-a :icon_thumright:
Matija97:
Danas smo centrirali sve,pomaknuli masinu jos 3cm prema iza(znaci sada je 7cm duzi meduosovinski nego u originalu,nije pretjerano a nije ni malo..),popikali na ramu nosac u par tocaka da se drzi cisto da mozemo prekontrolirat dali je sve dobro.Nosac amortizera ide par cm vislje,biti ce i duzi amortizer ili distancer amortizera pa ce zadnji kraj otici i mrvu vise u zrak.Treba angazirat nekoga ko ce to sve sad fino povarit sa tig-om ili necim slicnim,napravit dodatna ojacanja(biti ce poprecne cijevi poslozene cik-cak izmedu nosaca i rame,nastavljat ce se ova najdeblja "glavna" cijev do nosaca i tamo se fiksirat i dodat cemo na par mjesta ako bude potrebe).Kad se to zavrsi prelazimo na izdradu nosaca kilera od sp-a te dalje sve kako sam zamislio ali to neki drugi put i kad za to dode vrijeme :headbang:
Laserom centrirano,slika govori tisucu rijeci 8)
nabacene plastike i auspuh cisto da vidim kak ce to izgledat :toothy12:
walkay:
Cini mi se kao da je centralni selen dosta blizu poda, ali mislim da ce biti bolje kad stavis na felge i gume, pa ce biti podignut. Ne moram nista rece lijepo se radi, namjesti amortizer povari sve kako treba i to je to.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju