Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Svibanj, 2015, 11:31:50 ---Čuo sam da je tak jak al dobro ja nisam tjuner te klase pa se neću petljat,to prepuštam drugima.
Inače z od r razlikuješ po tome da r ima feder tam na zavijutku kod topa,z nema,da si bar znao prije nebi te zavaljali.
--- Kraj citata ---
Znm da je u tom razlika,i grana od r-a je cini mi se malo duza.Probat cu prodat z-a pa uzet nes drugo,isprobat cu ovog narda pa vidjet sta cu dalje :icon_thumright:
--- Citat: ljubo46 - 18 Svibanj, 2015, 11:54:45 ---Ovisi kojeg mk2 imas? sport pro ili racing...jer to nije isto. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sport pro je,racing je jaci od tpr-a(racing mk1 je ustvari tpr) ali mk2 je razlicit i nesto jaci :headbang:
zvonkec92:
pretvrd ti je centralni.. moral bum ja navratit jedan dan da vidim kaj si to sfusario ispod dekla
Matija97:
Na videu je crveni,poslije sam stavio zuti i isti k**ra* :icon_tongue:
Matija97:
Evo da ne propadne tema ;D Radi se nesto u zadnje vrijeme,kroz koji dan vise slika.I imam jedno pitanje,kupio sam radilicu u italiji i ne moze se klipnjaca okrenut cijeli krug,jel to tak normalno ili?(pogledaj slike)Rekli su mi tjuneri tu s foruma da to malo stisnem u skripcu samo i da ce to bit to :dontknow:
;D ;D ;D :icon_biggrin:
MarinM:
kakav zemzo,ocisti unutar dekla sta se nevidi da ispadne forumska picajzla,a vani sta svi vide pusti prljavo ccccc
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju