Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
marracc:
imam i ja F12, mrak pila, samo kaj je moja AC. imam u planu farbat, bas ljepo da sam naisao na ovaj site di ima tjuniranih, da malo skombiniram nes.... meni se najbolje cini plavo-bijela kombinacija, ali opet, to je sve stvar ukusa.
Matija97:
--- Citat: marracc - 06 Ožujak, 2012, 22:07:42 ---imam i ja F12, mrak pila, samo kaj je moja AC. imam u planu farbat, bas ljepo da sam naisao na ovaj site di ima tjuniranih, da malo skombiniram nes.... meni se najbolje cini plavo-bijela kombinacija, ali opet, to je sve stvar ukusa.
--- Kraj citata ---
meni je isto to ljepo,al vec mi se s**e kolko ih ima!! :angry9:
marracc:
--- Citat: Matija97 - 06 Ožujak, 2012, 22:12:09 ---meni je isto to ljepo,al vec mi se s**e kolko ih ima!! :angry9:
--- Kraj citata ---
a jbg :) , ovak mi se prednje lampe ful svidjaju, do sad meni najljepse kaj sam vidio, ovo serijsko srceko me bas bode u oko
marracc:
ak ces trebat kaj, manual neki ili nesto, samo mi se javi, ja imam skut vec godinu dana, i bio je do serafa rastavljen, tak da, sam pitaj :icon_thumright:
i ovaj mi je ubilacki:
Matija97:
--- Citat: marracc - 06 Ožujak, 2012, 22:14:57 --- a jbg :) , ovak mi se prednje lampe ful svidjaju, do sad meni najljepse kaj sam vidio, ovo serijsko srceko me bas bode u oko
--- Kraj citata ---
fala na slici,bas sam trazio tu sliku,jer mislim da je jedini taj lik napravio ove obrve malo zaobljene,tak cu mozda i ja radit,ako ne onda samo ravno,al mene najvise impresionira ovaj disk!! :OOO a sto se tice manuala,trebam ga :) trazio sam nesto po internetu al nisam naso ocito se nisam previse trudio,pa ako ti nije problem i ako mozes da mi ga posaljes na pm ili nekako :) hvala :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju