Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (99/174) > >>

SF2 Freak:
Sa sprejom si vario i polutke pošpricaj. Nek se osuši i sve namontiraj daj pun gas i skini. I tako ćeš vidjeti najbolje do kuda ide remen

Ivan031:

--- Citat: SF2 Freak - 27 Svibanj, 2014, 14:38:47 ---Sa sprejom si vario i polutke pošpricaj. Nek se osuši i sve namontiraj daj pun gas i skini. I tako ćeš vidjeti najbolje do kuda ide remen

--- Kraj citata ---
   :nono: :nono:

Uzmeš alkoholni marker napraviš crtu po polutkama i crtu po variomatu i onda ces vidit sve  :laughing7:

Matija97:
Evo kolko se dize,al navodno je to normalno za multivar jer je smece.Al zanima me druga stvar,ni u polutkama ne stoji remen bas pri vrhu,jel moguce zato kaj je remen proso manje od 50km pa se jos nije razvuko i dali se opce novi remeni trebaju razvuc?i da,stavio sam gljivu jer mi je airbox u banani,nadam se da cu uskoro uzet drugi pa ide on nazad gore.ugl.sa 3.2g rolicama je niz brdo nabro 108 i mogo je jos,sa trophyem sam tam jedva 89 nabro i nisam stigo stat  :toothy3: stavio sam sad 3x3.2g i 3x4.7g sto ispada kad se preracuna 3.95g!treba se jos poigrat sa stelanjem ali prvo nac neku postenu cestu di mogu probat a da nema murije posto motor trenutno nije ni regan i nemam plastike..

Ivan031:
Jel imaš kakvih podloški iza variomata?

Matija97:
mislis iza ventilvara?ako si na to mislio imam jednu podlosku zato sto ne stoji remen skroz u dnu variomata ako te podloske nema  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju