Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (96/174) > >>

zemo323:
Ako sumnjaš u getribu, skini pa izbroji zupce..
ako ti nizbrdo neće u krajnju, već drži iste obrtaje ono kao da koči, moguće da te zeza getriba. Meni je tako bilo na pežoli dok sam imao kratku getribu, nizbrdo drži iste obrtaje i jedva 80 navuče. Kad sam stavio dužu getribu popravilo se stanje, nizbrdo ide u krajnju i obrtaje.

Matija97:
Reko mi je decko od kojeg sam kupio blokove(unutra je bila getriba ta) da je obicna lc  :icon_thumright: Sad definitivno sve sumnje idu cilindru,ocito ce opet pod noz,jbg  :laughing7: kak mi se cini za par dana ce bit u trznici:Kupujem neki base-midrace cilindar  :laughing6:

Matija97:
Nabavljen je s6 sport pro(eurocilindrov je ali to je isti k..ac).Motor ima start sad jos bolji ali krajnja je opet losa..fakat vise neznam sta krivo radim  :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

SF2 Freak:
JEl se vrti u prazno da nije spuh prejak možda ??

Matija97:

--- Citat: SF2 Freak - 26 Svibanj, 2014, 23:19:13 ---JEl se vrti u prazno da nije spuh prejak možda ??

--- Kraj citata ---

Gle ovog kak ide a c21 je gore  :headbang: Vidio sam negdje jos prije project tog skutera,ugl. setup je kolko se sjecam sport pro,c21,dellorto 21mm s malossi gljivom,s6 oversize variomat,malossi polutke OR,neka hpc radilica..to je ovak kolko se sjecam,a sjecam se zato kaj znam da sam slinio za tim motorom u pocecima  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju