Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
Eto dosao je i taj dan :toothy3: udubio sam yasunia jos vise nego sto je bio,spigao rucicu kocnice,ispao mi je negdje gumbic anlasera i zguljene plastike,barem za sada ovako na prvu.Ali ono najgore,stavio sam crveni centralni i dalje nejde nikak :dontknow: sto se tice motora,vrlo brzo ce vjerojatno zablistat jos bolji,ljepsi.Vec imam par kombinacija sto se boja tice u glavi ali ima do lakiranja pa imam vremena odlucit,vise me brine kome i dali nosit auspuh na ravnanje :sad1:
Ridi77:
O j#bote ti imas srece ko i ja, ja pao radi usranog mehanizma kurble, a radi cega ti?
Matija97:
--- Citat: Ridi77 - 12 Svibanj, 2014, 22:17:22 ---O j#bote ti imas srece ko i ja, ja pao radi usranog mehanizma kurble, a radi cega ti?
--- Kraj citata ---
Radi klinacke glave i premalo iskustva :toothy12:
neos 123:
U jbt jel tebi sta? A probaj prvo vodom ga napunit i zacepit i u duboko tj ledenicu i probaj tako bar malo
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Matija97:
--- Citat: neos 123 - 12 Svibanj, 2014, 22:30:48 ---U jbt jel tebi sta? A probaj prvo vodom ga napunit i zacepit i u duboko tj ledenicu i probaj tako bar malo
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
a natuko sam koljeno,i par ogrebotina ali stvarno malih,ugl po sakama ko kad te neka mala s noktima podere :laughing7: Budem probao to s ledom ali nekak mislim da nebu to puno izvuklo,vrijedi pokusat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju