Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
Matija97:
Pa da je cilindar izvaden iz kutije morao bi turpijat blokove samo kaj je s ovim neko fkt pretjero..ajde jos kak tak da je to sve napravljeno kak treba..sve u svemu razmisljam si da poturpijam blokove ali ne bas tocno po cilindru nego da ostane malo vise mesa,nadam se da nece utjecat taj "rub" ili kako vec to nazvat od 1-2mm :toothy3:
SF2 Freak:
A kakav ćeš ti to dihtung staviti da ne vuče zrak tu dolje ljevo na slici :icon_scratch:
Matija97:
E gle neda mi se opce vise raspravljat s tobom,da malo citas moje postove shvatio bi da me to i jebe pa razmisljam sta napravit...
pajo:
Nemoj bas toliko poturpijat tu lijevu stranu ostavi malo mesa a ovo ostalo poturpijaj kako si oznacio i bog.
Sent from my GSmart Roma R2 using Tapatalk
SF2 Freak:
--- Citat: Matija97 - 09 Siječanj, 2014, 11:18:50 ---E gle neda mi se opce vise raspravljat s tobom,da malo citas moje postove shvatio bi da me to i jebe pa razmisljam sta napravit...
--- Kraj citata ---
JA bi već odavno odustao od toga wanna be high end. Tu niš nije u centru , to bu se raspalo čim bu se upalilo jer je sfušano sve. A kod high enda nema fušanja , tvoje izjave to ne treba biti pic-mic to je tak kak je sve govori i kak bu upalio a to je nikad.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju