Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (79/174) > >>

Grale:

--- Citat: SF2 Freak - 08 Siječanj, 2014, 15:40:28 ---A di je radilica ? pa tak blok nije u centru i to nije dobro označeno

--- Kraj citata ---
??? :toothy11:

Matija97:

--- Citat: SF2 Freak - 08 Siječanj, 2014, 15:40:28 ---A di je radilica ? pa tak blok nije u centru i to nije dobro označeno

--- Kraj citata ---

Pitat cu samo jedno,jesi ti zdrav?hahahaha :D
Inace se blokovi i turpijaju kad radilica nije unutra..a ovo sta nije dobro oznaceno,oznaceno je po dihtungu koji je raden po cilindru,i da,nije bas sve simetricno jer ni boost kanali na cilindru nisu simetricno poturpijani,nazalost, ali mi ne pada na pamet ic dalje ujednacavat da obje strane budu identicne jer su i ovako stjenke cilindra jako tanke pa cu rade ostavit ovako nego ic kopat pa da na kraju sj****... :)

File 80:
Ne govori ti da turpijaš dok je radilica unutra,ali bar označi dok je unutra da ti bude 100% točno!

Matija97:
1.nemam jos radilicu ali da i imam nebi ju sigurno stavljo unutra da bi oznacio pa ju vadio van,nekak nemam bas para da svakih pol sata mjenjam lezajeve ;) a kao 2. to sto nije 100% tocno,niti cilindar nije perfektno poturpijan tako da..da sam tolka picajzla nebi uopce turpijo blokove biaxom nego bi odnio da stroj to napravi  :victoryyyy:

dule pacov:
Vidio sam jednom kod prijatelja minarelli blok i kolko se sjećam ima 2 "bukole" između blokova koji centriraju mali i veliki blok tak da ja mislim da je to 99% točno, ali bez grafova nemogu niš potvrdit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju