Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti f12

<< < (64/174) > >>

MarinM:
ako ti viri bar malo urezi crticu i moces ga odvidat ravnim sarafcigerom, tako sam ja napravio  :headbang:

Matija97:
nije virio,vidi se na slici da sam ga kirnerom probat tuc da ga ravnim sarafcigerom odsarafim al nejde,ko da je doso do kraja saraf pa je tak jako stegnuo  :angry7:

Matija97:
Slozen je ;D Skinuo sam danas cilindar kirnerom oznacio tockicu na puknutom sarafu,s 2.5mm svrdlom izbusio nekih 5mm rupu i alatom za vadenje takvih sarafa izvadio van.Za one koji neznaju na kojem principu alat radi,tocnije,to je kao saraf u konus sa lijevim navojem koji se u izbusenu rupu zasarafi i posto je ljevi kad zacvika samo se nastavi okretat i saraf pocne izlazit.poslje sam stavio brezone i sve slozio i upalio.Poceo sam polirat auspuh,ima jos posla al nemam bas zivaca previse za to  :laughing7:

evo taj alat i saraf koji je puko i osto unutra:

stavljeni novi sarafi(brezone):

napola pobrusen auspuh:

i jedan video:

IvanRox:
ista stvar i se i mom frendu desila a da stvar bude gora pukla je i ureznica kad je radio navoj pa je moro sve skidat i punit gizom hahaha

zemo323:
takav sam alat koristio i ja pa sam zasra stvar jer mi je svrdlo skliznulo i samo se zabolo u aluminij pa ga nisam preporucio jer nije bas zgodno izbusit saraf  :toothy11:

mislim da se to zove svinjski rep

al bitno da si uspio napravit  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju