Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti f12
gargamel09:
--- Citat: Matija97 - 02 Prosinac, 2012, 23:22:50 ---da 13 cola,pa bojim se da ce smetat,jer posto su vece ove za jedan col od original od phantoma,bojim se kako budem kocio i vilica upila strugat ce mi kotac po plastici i bojim se da mi nebi cviko i da nebi ljubio pod :sad1: ::)
--- Kraj citata ---
nebu nis cviknulo ak dobro slozis
imao sam od sr felgu na svom f15,malo je naknap s blatobranom,al nije nis smetalo u voznji :icon_thumright:
zemo323:
--- Citat: Matija97 - 29 Prosinac, 2012, 17:43:29 ---nikad kraja ovome :angry7: metnuli smo vece zvono al i dalje je start razocarajuc,bolje je nego sto je bilo na zadnjem videu ali i dalje nije to onak kak bi trebalo bit :hmh: ja sumnjam na stari remen,dali je moguce da je do toga?da proklizuje ili nesto,jel moguce? :help:
--- Kraj citata ---
Jel ti kvacilo serijsko ili neko aftermarket?
Ja kad sam promijenio remen i federe na kvacilu dogodilo mi se da je start dosta mekan i to mi je smetalo jer sa dvi osobe nikad poci. Sada mi se nije puno popravila situacija, dosta meko starta pa se razmisljam o kupnji nekog stelajuceg kvacila koje ce valjda bolje hvatat.
Matija97:
--- Citat: gargamel09 - 30 Prosinac, 2012, 09:48:18 ---
--- Citat: Matija97 - 02 Prosinac, 2012, 23:22:50 ---da 13 cola,pa bojim se da ce smetat,jer posto su vece ove za jedan col od original od phantoma,bojim se kako budem kocio i vilica upila strugat ce mi kotac po plastici i bojim se da mi nebi cviko i da nebi ljubio pod :sad1: ::)
--- Kraj citata ---
nebu nis cviknulo ak dobro slozis
imao sam od sr felgu na svom f15,malo je naknap s blatobranom,al nije nis smetalo u voznji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok,hvala na info :headbang:
--- Citat: zemo323 - 30 Prosinac, 2012, 10:00:39 ---
Serijsko je,metnuli smo prvo crvene federe i kreto je na vec,neznam,ajmo rec 7000 okretaja,onda smo stavili vece zvono jer mi je kvacilo za 107 zvono a zvono je bilo 105.Opet vrlo slicna situacija,stavimo zute federe i nema razlike.Ja sad sumnjam na remen,star je,sastrane se vide vec konci,kad ga onak presavinem vidi se kak je ispuco ,a i kad sam jucer nes kopo oko variomata znao mi je nekad proklizat remen i zaskripo je :dontknow: :icon_scratch:
--- Citat: Matija97 - 29 Prosinac, 2012, 17:43:29 ---nikad kraja ovome :angry7: metnuli smo vece zvono al i dalje je start razocarajuc,bolje je nego sto je bilo na zadnjem videu ali i dalje nije to onak kak bi trebalo bit :hmh: ja sumnjam na stari remen,dali je moguce da je do toga?da proklizuje ili nesto,jel moguce? :help:
--- Kraj citata ---
Jel ti kvacilo serijsko ili neko aftermarket?
Ja kad sam promijenio remen i federe na kvacilu dogodilo mi se da je start dosta mekan i to mi je smetalo jer sa dvi osobe nikad poci. Sada mi se nije puno popravila situacija, dosta meko starta pa se razmisljam o kupnji nekog stelajuceg kvacila koje ce valjda bolje hvatat.
--- Kraj citata ---
Matija97:
Evo,nisam neko vrijeme nista pisao,ugl. se samo slagalo,i napokon je poslozen sto se tice masine. :headbang: Sad jos samo pogledat krajnju i to pa ako bude trebalo teze rolice malo al ugl je to to,stavljeni su crveni federi,multivar i danas linearna polutka od tgb-a.Start je sad super,ubrzanje i to je izravnano i sad jos trebam slozit prednju kocnicu,poslozit plastike na hrpu i to je to,barem zasad,htio bi jos dosta estetskih stvari napravit al polako :headbang:
trenutni setup:
auspuh :Malossi mhr replica
termo grupa :Top performance trophy
radilica : rms(original)
variomat :Malossi multivar
kvacilo : serijsko
karburator :Dell 17.5mm el. cok
dizna :84
filter zraka : serijski(doci ce redsponge)
rolice :oko 4g nije jos ustelan
federi kvačila : Malossi crveni
centralni feder :Malossi zuti
getriba :serijska
polutke :Linearne(tgb)
remen :Top performance
ostalo :Malossi karbonske lamelice(neznam debljinu)
Kad dodu ljepsi dani bude i video :icon_thumright:
Matija97:
:help: :help: :help: Jedan dan otiso sam se malo provozat i u voznji mi je samo poceo prdit motor,stao sam sastrane i vidio da fali jedan saraf koji steze auspuh,odvezo sam se nekak do garaze i nisam ga ni diro poslije.Sumnjam da je otisao navoj na cilindru tocnije ispuhu :angry9: Sad me zanima dali je moguce ikako spasit cilindar?Narezat novi navoj pa metnut brezonu koja je s jedne strane sira da se nasarafi u cilindar a s druge strane kao svaka serijska brezona(sipka s navojem)?koliko je pametno ic to radit posto je gus,ima li kakve veze to?ili mozda ici s onim helicoil-om,oce li drzat? :help: :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju